; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew Perry are un vis: îşi doreşte o familie

05 July 2013

La 43 de ani, Matthew Perry s-a hotărât că a venit timpul pentru a-şi întemeia o familie. Actorul din “Prietenii tăi”, care s-a luptat vreme îndelungată cu dependenţa de alcool, Vicodin şi alte droguri, spune că a depăşit definitiv această fază din viaţa sa.

“Mi-ar plăcea la nebunie să am o familie. Cred că aş fi un tată grozav şi aş deveni şi un soţ bun”, a spus Perry, citat de femalefirst.co.uk.

Matthew Perry a mai mărturisit că actoria nu se mai află printre priorităţile lui. În schimb, actorul a început să pună accent pe modul frumos în care îşi trăieşte viaţa de zi cu zi.

Actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing în popularul serial “Friends” a dezvăluit recent că se simţea foarte singur' pe platouri, luptându-se cu dependenţa de alcool şi medicamente pe perioada celor 10 ani de Prietenii tăi'.

El a recunoscut, însă, că a încercat să-şi ascundă problemele de restul actorilor din distribuţie, printre care şi Jennifer Aniston sau Courteney Cox, deşi era adesea dureros de mahmur', potrivit Daily Mail.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare