; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Friends

Matthew Perry a dezvăluit când va fi filmat episodul special al serialului „Friends”

13 November 2020

Reuniunea actorilor din celebrul serial „Friends' se lasă așteptată. Amânat din cauza pandemiei, actorul Matthew Perry a anunțat pe rețelele de socializare când se va filma episodul special al serialului. 

 

Matthew Perry a anunțat pe contul său de Twitter că reuniunea va avea loc la începutul lunii martie a anului viitor.

„Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!',  a dezvăluit actorul.


 

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde au fost încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și 2004.

Recent, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au fost invitate în cadrul emisiunii Variety „Actors on Actors', ocazie cu care au vorbit despre reuniunea așteptată cu sufletul la gură de către toți fanii Friends

„Cred că o să fie foarte distractiv. Asta dacă ieșim odată din carantină și reușim să facem reuniunea' a spus Jennifer.

 Lisa s-a arătat la fel de entuziasmată declarând că „Da, ar fi minunat. De-abia aștept să facem asta. Nu știm tot despre ce urmează să se întâmple. Cred că și noi trebuie să fim surprinși de unele lucruri.'

Însă, cele două actrițe au făcut câteva precizări despre episodul special și au anunțat că nu își vor relua rolurile iconice din serial. „Știm că nu există un scenariu. Nu o să fiu Rachel, deși cumva sunt. De fapt, toți avem mici părți ale personajelor în noi', a spus Aniston. „Da, eu nu o să fiu Phoebe', a adăugat Lisa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare