; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew McConaughey renunță la filme pentru un serial HBO

12 June 2012

Starul de cinema Matthew McConaughey va face echipă cu bunul său prieten Woody Harrelson în serialul marca HBO „True Detective', scrie National Enquirer.

Cei doi au semnat deja contractele pentru cele opt episoade care vor forma primul sezon al serialului. McConaughey îi va da viață lui Rust Cohle, iar Harrelson îl va juca pe Martin Hart. Cei doi vor fi pe urmele unui criminal în serie, iar toată acțiunea se va petrece în Louisiana.

Matthew McConaughey (42) ar vrea să se axeze pe rolurile din seriale, după ce ultimele sale filme („The Lincoln Lawyer' și „Ghosts of Girlfriends Past') nu s-au bucurat de prea mare succes.

La sfârşitul lunii mai, el a fost prezent la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, cu două filme aflate în competiţia oficială: „The Paperboy' de Lee Daniels şi „Mud' de Jeff Nichols, scrie mediafax.ro. Recent, el a anunțat că renunță la rolul din „The Butler' (noul film al lui Lee Daniels), peliculă în care trebuia să îl interpreteze pe președintele american John F. Kennedy.

Actorul de 42 de ani s-a căsătorit cu modelul Camila Alves, cu care era logodit din decembrie anul trecut şi cu care are doi copii, în cadrul unei ceremonii restrânse, în capitala statului american Texas, Austin, sâmbătă seară.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare