Homepage  / Vedete străine

Matthew McConaughey nu a vorbit cu mama lui 8 ani de zile. De ce au avut o relație tensionată

Matthew McConaughey nu a vorbit cu mama lui 8 ani de zile. De ce au avut o relație tensionată
6

de Roxana Mirea,

Matthew McConaughey a dezvăluit că nu a vorbit cu mama lui timp de 8 ani de zile. A existat o perioadă lungă în care relația dintre ei a fost extrem de tensionată. Acum, actorul a dezvăluit motivul pentru care se distanțase de cea care i-a dat viață.  

De ce Matthew McConaughey nu a vorbit cu mama lui 

Matthew McConaughey a vorbit despre relația cu mama lui. În timpul apariției sale în cel mai recent episod al podcastului Whine Down with Jana Kramer, actorul premiat cu Oscar a discutat despre o perioadă dificilă pe care a avut-o cu mama sa, Mary Kathlene McCabe, potrivit etonline.com.

McConaughey a povestit că, la un moment dat, nu a vorbit cu mama sa timp de opt ani. „Am încercat să o schimb pe mama mea”, a dezvăluit actorul. „Timp de opt ani, eu și ea am avut o relație înstrăinată în care nu puteam avea mai mult decât o conversație de genul: ‘Bună, mamă, sunt bine. Te iubesc. La revedere’. Orice mă întreba, nu puteam să-i spun personal. Se ducea la presă. A apărut în Hard Copy, ducând oamenii în camera mea din copilărie, arătându-le: ‘Aici și-a pierdut virginitatea.’” 

McConaughey a spus că mama sa și-a apărat acțiunile spunându-i că nu credea că oamenii vor fi atât de interesați. Dar, potrivit starului, mama lui a fost luată de val. „Au fost ani în care nu am putut vorbi cu ea”, a adăugat el. „Am încercat să o schimb. Aveam nevoie doar de o mamă, nu de un fan și nu am avut-o.” 

De ce Matthew McConaughey nu a vorbit cu mama lui Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce relație are acum Matthew McConaughey cu mama lui  

McConaughey a declarat că a încercat să își schimbe mama, testând-o pentru a vedea câte informații va împărtăși cu presa – un plan despre care a spus că a funcționat, până când nu a mai funcționat. „Am încercat să îi ofer cât mai multe informații pentru a vedea dacă pot avea încredere în ea.”  

McConaughey a declarat că relația lor este bună acum și că nu există nimic „superficial” între ei. „Nu, nu este superficial”, a spus el. „Sunt o mulțime de oameni, prieteni și relații în viața mea pe care îi consider mai buni, pe care îi am la distanță. Nu avem nevoie de o intimitate completă, cu toate detaliile, cu toate accesele, cu toți oamenii din viața noastră. Sunt unii oameni cu care îmi place să mă întâlnesc, pentru că așa ne înțelegem cel mai bine.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton