; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt and Jennifer Aniston reunited for charity movie read through

Matthew McConaughey, guvernatorul statului Texas: „O posibilitate reală”

21 April 2021

Un nou star de la Hollywood se pregătește să intre în politică, pe modelul lui Arnold Schwarzenneger, care a fost guvernator de California.

Matthew McConaughey, laureat cu Oscar pentru rolul din „Dallas Buyers Club’, ar putea ajunge la conducerea unuia dintre statele americane. Actorul de 51 de ani se gândește serios să candideze pentru funcţia de guvernator al Texasului, statul în care s-a născut, scrie People.

Potrivit EFE, citată de Agerpres, McConaughey ar primi votul din partea  45% dintre alegătorii înregistrați. În tot acest timp, actual guvernator al statului Texas, Gegg Abbtt, ar primi în jur 33% dintre voturi, conform unui sondaj realizat pentru Universitatea din Texas de publicația The Dallas Morning News.

Totodată, 66% dintre alegătorii democraţi şi 44% dintre cei independenţi care au participat la sondaj i-ar da votul lui McConaughey: acesta ar fi motivul pentru care celebrul actor ar putea alege să își depună candidatura din partea Partidului Democrat.

„Iau în consideraţie acest lucru', a declarat câştigătorul unui Oscar pentru cel mai bun actor, fiind întrebat despre posibilitatea intrării în cursa pentru fotoliul de guvernator.

„Este o posibilitate reală deoarece am unele lucruri de arătat şi de împărtăşit', a declarat actorul.

Matthew vrea un rol în politică

Într-un podcast de peste Ocean, Matthew McConaughey a explicat gazdei că ia serios în considerare faptul de a candida pentru funcția de guvernator.

„Care este rolul meu de lider? Pentru că mă gândesc că am lucruri de învăţat şi de împărtăşit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viaţa mea?’, a spus Matthew McConaughey.

Anul trecut, în noiembrie, invitat la show-ul lui Stephen Colbert, actorul celebrul din filme ca „Interstellar’, „Gangsteri cu stil’ sau „Lupul de pe Wall Street’ mărturisea că nu intenționează să intre în politică „în acest moment’, dacă că politica americană este „defectă’, iar de-a lungul anilor a avut comentarii despre „cancel culture’ sau „stânga iliberală’.

Matthew McConaughey ar avea prima ocazie să candideze în 2022, când vor fi organizate alegeri în Texas.

Sursa foto: Hepta

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare