; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew Fox urăşte filmele de la Hollywood

23 February 2011

Matthew Fox34t3Actorul Matthew Fox (44 de ani) – cunoscut datorită rolului din serialul „Lost: Naufragiaţii' – este dezamăgit de filmele din ultima vreme, condamnă tehnologia 3D şi spune că nu se grăbeşte deloc să facă filme.

Fox a explicat, pentru revista „Live, că n-a mai văzut un film bun de multă vreme: „Uitaţi-vă la 3D. Este un mare pas înapoi, pentru că înlocuieşte un scenariu bine scris. Mi-am dus băiatul să vadă «Ultimul războinic al aerului». A fost un film îngrozitor. Regizorul M. Night Shyamalan nu a mai făcut un film bun de la «Al şaselea simţ» încoace. Sunt dezamăgit de faptul că filmele oferă doar distracţie gratuită. Din cauza economiei, oamenii caută doar o evadare. Dar dacă Matt Damon primeşte toate rolurile pentru care mă lupt eu, atunci nu o să mai fac filme. Resping multe roluri – filme mari de tot, pe care n-aş vrea să le văd la cinema'.

Actorul mai spune că nici o comedie romantică din ultimii ani nu i-a plăcut şi că nu are de gând să accepte roluri în astfel de filme. „Ştiu că multe studiouri de la Hollywood mă văd un actor principal în producţii de amploare, jucând roluri ca cele care l-au făcut celebru pe Steve McQueen. Dar nu mă grăbesc. Aş fi la fel de fericit să stau şi să aştept schimbarea macazului. E posibil să mă las complet de actorie şi să fac ceva complet diferit. Să devin astronom, poate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare