Homepage  / Seriale / Seriale americane

Matthew Fox revine într-un proiect tv, după mai bine de un deceniu de la finalul „Lost: Naufragiații”

Matthew Fox revine într-un proiect tv, după mai bine de un deceniu de la finalul „Lost: Naufragiații”

de Vasilica Rogozanu,

Actorul Matthew Fox se întoarce la tv la mai bine de un deceniu după terminarea serialului „Lost: Naufragiații”, care i-a adus nominalizări la Premiul Emmy și Globul de Aur, pentru interpretarea doctorului Jack Shephard, unul dintre supraviețuitorii zborului Oceanic 815.

Fox (55 de ani) va juca și va fi producător executiv pentru miniseria în cinci episoade „Last Light”, adaptarea thrillerul apocaliptic omonim al lui Alex Scarrow. Miniseria se va filma la Praga și va fi disponibilă pe rețeaua de streaming Peacock.

„Last Light” îi are în centru pe inginerul petrochimist Andy Nielson (Matthew Fox), soția sa, Elena (Joanne Froggatt, cunoscută din „Downtown Abbey”) și pe cei doi copii ai lor. În timp ce se afla într-o călătorie de afaceri în Orientul Mijlociu, separat de familia sa, Andy își dă seama că aprovizionarea mondială cu petrol a fost compromisă, ceea ce amenință să arunce societatea în haos. Pe măsură ce situația se deteriorează, fiecare membru al familiei va sacrifica totul pentru a se găsi unul pe celălalt, în ciuda distanței și a pericolelor care îi separă.

„Acesta este un thriller în timp util despre dependența societății de petrol și efectele sale devastatoare asupra planetei noastre”, au declarat reprezentanții companiilor producătoare.  

A avut probleme cu alcoolul după „Lost”

Actorul Matthew Fox, care a filmat ani în șir pentru „Lost” (2004-2010), a fost scump la vedere după terminarea filmărilor la celebrul serial. „Îi datorez multe acestui serial, dar aştept libertatea pe care ţi-o dă lipsa unui singur proiect”, spunea acesta în Vanity Fair, acum câțiva ani. Actorul a avut rolul negativ în pelicula „Detectivul Alex Cross” (2012) și a mai jucat în alte patru pelicule, ultima în 2015.

El a apărut în presă mai degrabă din cauza unor probleme cu alcoolul, rezolvate, se pare, între timp. După terminarea filmărilor, starul din „Lost: Naufragiaţii” a ajuns chiar încătuşat la poliţie, după ce o femeie s-a plâns că a lovit-o în mod repetat. Incidentul a pornit de la tentativa lui Matthew Fox  de a intra la petrecerea privată organizată într-un autobuz, deşi nu se număra printre invitaţi. „Era beat şi mirosea ca un bar. După ce i-am spus a 3-a oară să coboare din autobuz, mi-a dat un croşeu în zona pelvisului şi a început să mă lovească de parca eram bărbat”, scria atunci digitalspy.co.uk. În 2012 a fost prins conducând sub influența alcoolului și a urmat un tratament pentru a scăpa de dependența de alcool.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton