Homepage  / Vedete străine

Matthew Fox joacă în spinoff-ul celebrului „Yellowstone”. Ce nume importante mai fac parte din distribuție

Matthew Fox joacă în spinoff-ul celebrului „Yellowstone”. Ce nume importante mai fac parte din distribuție
7

de Andreea Hentea,

Matthew Fox („LOST: Naufragiații”) i se alătură lui Michelle Pfeiffer în distribuția serialului „The Madison”, spinoff-ul faimoasei producții „Yellowstone”, produs, ca și aceasta, de Taylor Sheridan. Ce știm, deocamdată, despre noul proiect.

Matthew Fox joacă în spinoff-ul celebrului „Yellowstone”

Matthew Fox (care a împlinit 58 de ani luna trecută) a devenit vedetă după ce a jucat rolul principal, al dr. Jack Shephard, din neuitatul serial „LOST: Naufragiații”, lansat în toamna anului 2004 în Statele Unite și în ianuarie 2005 în România. Considerat atunci un fenomen, serialul creat de J.J. Abrams, Jeffrey Lieber și Damon Lindelof a făcut toată planeta să urmărească soarta supraviețuitorilor unui accident de avion naufragiați pe o insulă tropicală aparent pustie.

Paramount+ UK Launch – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„LOST: Naufragiații” a primit Globul de Aur pentru cel mai bun serial la categoria dramă în anul 2006, fiind nominalizat de încă cinci ori (inclusiv pentru Matthew Fox, nominalizat și la Emmy pentru rol) și a fost nominalizat, de asemenea, la BAFTA. Serialul a fost difuzat între 2004 și 2010, a avut șase sezoane și 121 de episoade.

Pe cine vom vedea în „The Madison”

În noul serial „The Madison”, o nouă poveste din universul „Yellowstone”, creat de influentul Taylor Sheridan, Matthew Fox va juca rolul principal, alături de Michelle Pfeiffer, scrie deadline.com. În noul serial îi vom mai vedea pe Patrick J. Adams („Costume”), Elle Chapman („Un bărbat pe nume Otto”), Beau Garrett („Aleea cu licurici”) și Amiah Miller („Planeta maimuțelor: Războiul”).

Despre povestea din „The Madison” știm, deocamdată, că este un „studiu sincer al durerii și al conexiunii umane, care urmărește o familie de newyorkezi ajunsă în valea râului Madison din Montana”. Matthew Fox joacă rolul lui Paul, un burlac plin de încrede în sine, care iubește viața în aer liber. Michelle Pfeiffer joacă rolul mamei a două fiice, Paige (Elle Chapman) și Abigail (Beau Garrett), Patrick J. Adams îl interpretează pe soțul lui Paige, iar Amiah Miller o joacă pe fiica cea mare a lui Abigail.

După ce a luat o pauză de la actorie, Matthew Fox a jucat recent în serialul de comedie „C*A*U*G*H*T”, lansat în 2023, alături de Sean Penn, Susan Sarandon, Bryan Brown și Travis Fimmel („Vikingii”). El a mai apărut, de asemenea, în miniseria „Last Light” (lansată în 2022), care i-a mai avut în distribuție pe Joanne Froggatt („Downton Abbey”) și pe Tom Wlaschiha („Tom Clancy’s Jack Ryan”).

Sursă foto: Hepta – Profiemdia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton