; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_070614_Splash Ed 1_0081

Matteo și-a spart capul cu o zi înainte să sară la “Splash! Vedete la apă”

15 July 2014

Pentru Matteo, participarea la Splash! Vedete la apă' – cel mai îndrăzneț show al verii, care va începe vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1 -, a fost o bună ocazie să-și învingă teama de înălțime și să-și facă noi prieteni. Unul dintre ei este campionul mondial la kickboxing Ionuț „Pitbull' Atodiresei, și el concurent în spectaculosul show al săriturilor în apă executate de vedete.

[Not a valid template]

Ce fac la Splash!' mi se pare complicat, obositor, dar motivant. Am avut coșmar, după ce am urcat prima dată la platforma de 10 metri', spune Matei Eugen Anton Aurel Ioan Florentin Vasiliu, după cum e trecut Matteo buletin.

De ce a ajuns să poarte șase prenume, explică tot el:

Toți din familie au vrut să port câte un nume. Matei e de la mama, Eugen, Aurel și Ioan sunt de la nașul meu, Florentin este de la tata – și bunica din partea tatei a ținut foarte mult să-l port -, iar Anton este de la bunicul din partea tatei. Cu toate numele astea, pe când aveam vreo cinci ani, bunica din partea tatei a început să mă strige Matteo, și Matteo am rămas pentru toată lumea'.

La Bacău, unde s-au desfășurat filmările pentru Splash!', Matteo s-a împiedicat, în drum spre bazinul olimpic, unde se grăbea la antrenament, a căzut și și-a spart capul. Cu toate astea, n-a spus nimic despre asta, a doua zi, în show, ca să nu-i influențeze pe jurați.

A doua zi, la filmare, mă dureau foarte tare capul și partea dreaptă a corpului pe care am căzut, dar n-am vrut să spun nimic despre asta în emisiune', a declarat Matteo.

Ce salt execută Matteo la Splash! Vedete la apă', vedeți vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare