; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matteo

Matteo se pregătește pentru participarea la „Splash! Vedete la apă”

13 May 2014

Matteo se pregătește intens pentru participarea la „Splash! Vedete la apă', show-ul verii la Antena 1. De altfel, el și-a propus ca la această emisiune să reușească să-și înfrângă teama de înălțime.

Matteo

Mi-e foarte teamă de înălțime!!! Ca să îmi înving această mare frică, vreau să sar de la 10 metri! Cred că teama asta s-a activat o dată cu maturizarea. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să conștientizezi și pericolul…', ne-a spus Matteo, după primele antrenamente.

Pentru a-și atinge obiectivul, Matteo a venit zilnic la antrenamente – și va veni și în săptămânile următoare -, a exersat ore întregi, iar rezultatele au început, timid, să apară. Am acceptat să particip la Splash! pentru că aici am ocazia să fac ceva ce nu am mai făcut până acum. E foarte complicat, obositor, dar motivant. Abia astăzi și ieri s-au văzut oareșce progrese', a adăugat el.

Splash! Vedete la apă' va aduce, în curând, în fața telespectatorilor Antenei 1 peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. Splash! Vedete la apă' le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și depășească limitele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare