; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matteo a lansat o nouă piesă

Matteo a lansat o nouă piesă: „Ghetele” are deja și videoclip

07 March 2017

După colaborarea cu Lidia Buble pentru hitul Mi-e bine', cu peste 26 de milioane de vizualizări pe Youtube, Matteo revine cu un nou single solo – „Ghetele'.

 Vezi galeria foto >

Videoclipul este regizat de Florin Botea și a fost filmat pe parcursul unei zile, începând cu studioul Mattman Music, locul în care Matteo a compus piesa.

A venit primăvara și am zis că trebuie să scot și «Ghetele», pentru ca este o piesă optimistă, care te îndeamnă să vezi frumosul din urât și să gândești pozitiv. Îmi place să dau viață lucrurilor în general, în cazul ăsta încălțărilor, pentru că ele sunt părtașe la tot ce se întâmplă cu noi zi de zi. Dacă ar avea suflet și ar putea vorbi, cred că ar avea multe de povestit.

De aceea, în piesa mea, le-am dat ocazia să fie personajul principal și m-am lăsat dus de ele. Am simțit că acum este momentul potrivit să lansez piesa, după ce lucrat 3 ani vreo 30 de variante. Cum a ajuns la forma finală, nu o să țin secret. Cât de curând o să urc pe canalul meu de YouTube un testimonial, un making of… in the studio.

Filmările au mers foarte bine pentru că am avut alături de mine echipa MediaPro Music și Dot Booking', a declarat Matteo.

Atât piesele solo pe care le-a lansat (Lovaman', Champion', Amândoi', Gândesc cu voce tare', Andale'), cât și colaborările inedite cu Gabriel Cotabiță și Andreea Esca, Corina, R.A.C.L.A., Lora și Loredana au devenit hituri.

Citește și:

Corina şi Matteo au lansat piesa Ceva nou'

Matteo și-a spart capul cu o zi înainte să sară la Splash! Vedete la apă'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare