; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt Weiner: „Don Draper nu moare la finalul «Mad Men»”

16 November 2011

Creatorul serialului „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue', Matt Weiner, care nu dezvăluie niciodată nimic despre producţie, a explicat că ştie cum se va termina povestea lui Don Draper (Jon Hamm).

Grantland.com scrie că Weiner – care a explicat anterior că are o idee generală despre marele final de vreo doi ani – ştie acum mai clar ce vrea să obţină:

„Vreau să fie distractiv şi vreau ca oamenii să-şi aducă aminte de final cu plăcere, nu să creadă că s-a terminat prost. Am simţit mereu că sfârşitul va avea legătură cu experienţa vieţii umane. Şi viaţa are o destinaţie. Nu, nu vorbesc despre moarte. Asta nu înseamnă că Don o să moară. Sper să termin serialul cu ceva… cum să spun, e 2011. Don Draper ar avea 84 de ani acum. Vreau să pun punct poveştii în aşa fel încât să se înţeleagă ce a însemnat totul şi cum are legătură cu tine, privitorul', a explicat creatorul serialului care a debutat în 2007.

„Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue' se va termina în 2014, cu seria a şaptea, sezonul cinci urmând să fie difuzat din martie 2012 încolo. Pentru noul său contract pe trei ani cu postul AMC, se zvoneşte cu Weiner a primit 30 de milioane de dolari.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare