; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt LeBlanc nu crede în reuniunea „Prietenii tăi”

03 May 2012

Actorul, care l-a interpretat pe Joey Tribbiani în sitcomul „Prietenii tăi', nu crede că foştii lui colegi ar trebui să se reunească, relatează femalefirst.co.uk.

„Probabil că n-o să se întâmple. Nu există planuri pentru aşa ceva. Toată lumea pare să vorbească despre asta în ultimul timp, dar nu, nu se pune nimic la cale', a spus Matt LeBlanc (44 de ani).

În plus, Matt LeBlanc crede că a trecut vremea unei colaborări între el şi foştii colegi – David Schwimmer (45 de ani), Jennifer Aniston (43 de ani), Matthew Perry (42 de ani), Lisa Kudrow (48 de ani) şi Courteney Cox (47 de ani).

„Cred că serialul era despre o perioadă anume din vieţile a şase persoane. După ce au trecut de faza respectivă, grupul s-a spart. Sunt sigur că mai ţin legătura, dar nu va mai fi la fel.

Fiecare se identifică în felul lui cu personajele acelea şi-şi imaginează ce s-a întâmplat cu ele. Cred că ar trebui să lăsăm lucrurile aşa', a mai spus actorul.

La începutul anului, Matt LeBlanc era deranjat de faptul că oamenii încă îl asociază cu personajul său din „Prietenii tăi'.

Jennifer Aniston spunea, acum două luni, că nici ea n-ar fi dispusă să se întoarcă la rolul lui Rachel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare