Homepage  / Vedete străine

Matt LeBlanc, transformare radicală la un an de la moartea prietenului său, Matthew Perry. Joey din „Friends” este de nerecunoscut

Matt LeBlanc, transformare radicală la un an de la moartea prietenului său, Matthew Perry. Joey din „Friends” este de nerecunoscut
14

de Cristina Țapu,

Matt LeBlanc, în vârstă de 57 de ani, a devenit cunoscut publicului datorită rolului pe care l-a interpretat în serialul de comedie „Friends”. Recent, Matt LeBlanc a fost surprins la plimbare pe străzile din Los Angeles, iar fanii au putut observa că a trecut printr-o schimbare radicală. Actorul a fost afectat de moartea prematură a colegului și prietenului său, Matthew Perry.

Matt LeBlanc, schimbare radicală de look

Matt LeBlanc a fost surprins de către paparazzi de peste Ocean. Interpretul lui Joey din Friends s-a îngrășat câteva kilograme și a decis să poarte barbă. Potrivit presei americane, această schimbare semnificativă a starului de la Hollywood are loc în urma decesului colegului său din „Friends”, Matthew Perry, care a murit anul trecut la vârsta de 54 de ani.

Matt LeBlanc a declarat anterior că a fost profund afectat de această tragedie și că încă nu poate accepta ideea că Matthew Perry nu mai este printre noi, potrivit tabloidului american Page Six. „Matthew, îmi iau rămas bun cu inima grea. Vremurile pe care le-am petrecut împreună sunt sincer printre momentele preferate din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu”, a fost mesajul pe care Matt l-a scris după moartea lui Matthew.

*EXCLUSIVE* Matt Le Who? Matt LeBlanc looks unrecognizable at a car showroom!Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Mai multe persoane au fost arestate în cazul morții lui Matthew Perry. Arestările au loc la aproape un an după ce actorul în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare în jacuzzi-ul casei sale din zona Pacific Palisades din Los Angeles, pe 28 octombrie 2023. Raportul toxicologic publicat de medicul legist a atribuit cauza morții lui Perry „efectelor acute ale ketaminei”, factorii contributivi incluzând „înecul, boala arterelor coronare și efectele buprenorfinei”. Buprenorfina este un medicament utilizat pentru tratarea tulburărilor cauzate de consumul de opioide. 

Perry a murit pe 28 octombrie anul trecut, iar ultimele sale cuvinte adresate asistentului său Kenneth Iwamasa au fost incluse în documentele judiciare publicate recent.

Cum arată acum Matt LeBlanc, Joey din „Frinds” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 14

Cotidianul Daily Mail relatează că Perry i-a spus lui Iwamasa să „îl injecteze cu una mare”, referindu-se la o doză de ketamină. De asemenea, el i-a cerut ajutorului să pregătească jacuzzi-ul. Perry a fost găsit ulterior cu fața în jos în jacuzzi, fără suflare. În aceleași documente se arată că Perry a mai fost găsit de două ori inconștient la domiciliul său în ultimele sale luni de viață.

Matt LeBlanc a trecut print-o adevărată tragedie în viața personală

În serialul Friends”, Matt LeBlanc a fost cunoscut pentru rolul lui Joey Tribbiani, un actor care se lupta pentru a vedea mereu partea bună a lucrurilor, indiferent cât de multe situații rele se întâmplau. Pentru LeBlanc, însă, nu a fost atât de ușor să facă acest lucru în viața reală. Sigur, a jucat în serialul „Joey” imediat după Friends. A avut mai multe oferte și pentru alte proiecte, iar puțini au fost cei care au știut ce durere ascundea în spatele zâmbetelor pe care le afișa.

Acasă, însă, LeBlanc a avut de-a face cu multe. La doar câțiva ani după Friends”, a divorțat de soția sa, Melissa McKnight. Mai rău, actorul a aflat și că fiica sa, Marina Pearl, suferă de o boală cerebrală rară.

La scurt timp după nașterea Marinei, însă, LeBlanc a aflat că ceva nu era în regulă cu fetița sa. Înainte ca fiica lui LeBlanc să împlinească un an, aceasta a fost diagnosticată cu o afecțiune cunoscută sub numele de displazie corticală.

Și, deși nu este clar ce tratament a urmat Marina pentru afecțiunea ei, fanii vor fi ușurați să afle că fata a reușit să o depășească în cele din urmă. „Fiica mea a fost diagnosticată cu o problemă la cap. A fost o perioadă foarte întunecată”, a recunoscut LeBlanc. „Dar am reușit să trec peste asta. Nu se spune că ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici?”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton