Homepage  / Vedete străine

Matt LeBlanc, de nerecunoscut. Cum arată acum actorul din „Friends”. Prima sa apariție în public după moartea lui Matthew Perry

Matt LeBlanc, de nerecunoscut. Cum arată acum actorul din „Friends”. Prima sa apariție în public după moartea lui Matthew Perry
17

de Roxana Mirea,

Matt LeBlanc a ajuns de nerecunoscut. Actorul din „Friends” a fost văzut pentru prima dată în public, la mai bine de o lună de la înmormântarea colegului său, Matthew Perry. Actorul care l-a interpretat pe Joey în serialul de succes a fost surprins de paparazzi, iar imaginile au devenit virale.  

Cum arată acum Matt LeBlanc, Joey din „Frinds” 

Matt LeBlanc, celebrul actor din „Friends”, a fost văzut pentru prima dată în public, la mai bine de o lună de la înmormântarea prietenului său, Matthew Perry. Matt a ieșit la cină, cu prietenii lui, în Malibu, când a fost surprins de paparazzi. Actorul în vârstă de 56 de ani părea a fi într-o dispoziție bună. 

Matt LeBlanc a fost îmbrăcat într-o ținută casual cu blugi și cămașă, la care a asortat pantofi negri. 

Cum arată acum Matt LeBlanc, Joey din „Frinds” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Matt LeBlanc, omagiu pentru regretatul Matthew Perry 

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au împărtășit amintiri despre Matthew Perry, cel de-al șaselea membru al distribuției de bază a sitcom-ului Friends. Celebrul actor, care l-a interpretat pe Chandler Bing, a murit pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani. 

Inițial, cele cinci vedete i-au adus un omagiu lui Perry printr-o declarație comună, ca răspuns la vestea morții sale neașteptate. 

Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew”, se arată în declarație. „Eram mai mult decât doar colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere insondabilă.” 

Vedetele din Friends au adăugat că vor reveni cu noi mesaje și s-au ținut de promisiune. Aceștia i-au adus un omagiu regretatului lor prieten, prin mesaje separate publicate pe rețelele sociale.  

Matt LeBlanc și-a amintit de Perry cu o serie de fotografii împărtășite pe Instagram.  

Cu inima strânsă îmi iau rămas bun”, a scris LeBlanc. „Momentele pe care le-am petrecut împreună sunt, sincer, printre cele mai frumoase din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată.Desfă-ți aripile și zboară frate, ești în sfârșit liber. Cu multă dragoste.  

Și cred că vei păstra cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi.” 

Cauza morții lui Matthew Perry 

Matthew Perry, celebrul actor din serialul „Friends”, a decedat din cauza consecințelor acute ale consumului de ketamină, conform raportului de autopsie dat publicității vineri, 15 decembrie, de către medicul legist al comitatului Los Angeles, conform informațiilor furnizate de ABC News.

Conform raportului de autopsie, înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei au fost identificate ca factori contribuitori la deces, însă nu au fost considerate ca fiind cauza imediată a morții. Modul în care a survenit decesul a fost clasificat drept accidental.

Buprenorfina este un analgezic opioid cu potență medie, utilizat în tratarea dependenței de opioide și în gestionarea durerii acute sau cronice.

Ketamina este un medicament din clasa anestezicelor, iar utilizarea sa poate varia în funcție de doză și de contextul medical. A fost dezvoltată inițial pentru utilizarea în domeniul medical și veterinar și este recunoscută pentru proprietățile sale anestezice și analgezice.

Pe lângă aceste utilizări medicale, ketamina este cunoscută și ca substanță psihoactivă. În această calitate, este utilizată în mod recreativ în unele medii și poate produce efecte halucinogene și disociative și avea consecințe devastatoare asupra sănătății.

Cum a schimbat Matthew Perry soarta serialului „Friends”. Ce trebuia să facă personajul lui, Chandler BingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton