; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image

Matt LeBlanc mărturisește de ce nu își dorește o reuniune a serialului „Friends”

16 March 2018

Actorul Matt LeBlanc a dezvăluit de ce nu își dorește o reuniune a actorilor din serialul „Friends'.

Acesta a spus că nu își dorește să facă parte din reuniune: „ar fi mai bine ca oamenii să renunțe la idee'. Serialul s-a încheiat după 10 sezoane în 2004 și mai mulți fani au făcut inclusiv petiții pentru a se reîntoarce pe micile ecrane.

După ce Jennifer Aniston declarat recent că o reuniune ar fi posibilă, fostul ei coleg de platou, LeBlanc, a vorbit despre această posibilitate la un radio australian pentru a înlătura speculațiile.

„Înțeleg că oamenii își doresc cu ardoare să vadă reuniunea asta,' a spus actorul, „însă serialul se încadrează într-o perioadă finită de timp a vieții personajelor respective, între 20 și 30. Vreți să vedeți ce mai fac personajele acum? Cred că acum e mai mult o situație de genul cartea bate filmul. Ce-și imaginează lumea că fac ei acum funcționează mai bine decât ceea ce ar trebui să apară în reuniunea respectivă.'

Marta Kauffman, co-creatoarea serialul, a mai precizat înainte că nu va exista o versiune cinematografică a unei reuniuni Friends:

„Nu va exista niciodată o reuniune Friends,' a spus Marta în 2016. „Friends e despre perioada aia din viață când prietenii tăi sunt familia ta și odată ce ai o familie, nu mai e nevoie de un serial care să-ți arate asta.'

 

Matt LeBlanc i-a dat viață lui Joey Tribbiani în serialul „Friends', ale cărui filmări care s-au încheiat în anul 2004.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare