; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt Le Blanc era lefter când a debutat în “Prietenii tăi”

08 March 2011

matt le blanc mai avea 11 dolari cand a primit rolul din friendsActorul american (43 de ani) a dezvăluit că mai avea doar 11 dolari în buzunar când a câştigat audiţia pentru rolul lui Joey Tribbiani din popularul sitcom, care avea să-l transforme, în cele din urmă, într-un milionar, potrivit People.com.

Le Blanc întâmpinase o sumedenie de probleme după ce se mutase la New York pentru a-şi încerca norocul în domeniul actoriei şi recunoaşte că serialul Prietenii tăi' i-a salvat cariera.

Era al patrulea meu serial, iar primele trei eşuaseră. Mai aveam 11 dolari în buzunar în ziua în care am fost angajat. A trebuit să mă întorc şi să dau probe de şase ori. Era departe de a fi o certitudine', a povestit actorul.

El a mai explicat că îi datorează succesul în carieră mamei sale, Patricia, care l-a crescut singură într-un orăşel din Massachusetts. Ea a avut însă dubii în privinţa viitorului său în domeniu, mai ales când nu reuşea să obţină roluri în New York şi locuia într-un hotel plin de drogaţi şi prostituate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare