Homepage  / Vedete străine

Matt Le Blanc și Courtney Cox au adus un omagiu colegului și prietenului lor, Matthew Perry. Ce mesaje emoționante au scris

Matt Le Blanc și Courtney Cox au adus un omagiu colegului și prietenului lor, Matthew Perry. Ce mesaje emoționante au scris
13

de Cristina Țapu,

Matthew Perry, actorul care a dat viață personajului lui Chandler Bing, în serialul de comedie „Friends” a murit în data de 28 octombrie. Colegii de breaslă au fost șocați de moartea prematură a acestuia și o bună perioadă de timp nu au făcut declarații publice despre tragicul deces. La trei săptămâni de la moartea colegului lor, Matt Le Blanc și Courtney Cox au scris pe paginile personale de Instagram mesaje în care aduc un omagiu lui Matthew Perry.

Matt Le Blanc și Courtney Cox au adus un omagiu prietenului lor, Matthew Perry

Matt Le Blanc a interpretat rolul lui Joey în serialul „Friends”, iar Courtney Cox a adus la viață personajul Monicăi, un chef iscusit, obsedat de curățenie și foarte atent ca totul să fie impecabil în jurul său. Matt Le Blac a distribuit pe Instagram un mesaj succint, dar care spune multe despre durere pe care a resimțit-o odată cu pierderea prietenului său.

„A fost o onoare să te pot numi prietenul meu. Cu sufletul plin de durere trebuie să îmi iau la revedere de la tine. Nu te voi uita niciodată”, a fost mesajul lui Matt Le Blanc.

La rândul său, Courtney Cox a făcut o postare emoționantă în care l-a amintit pe cel care i-a fost prieten atât de mult timp. Courntey a distribuit niște cadre din serialul Friends, în care ea și Matthew apar împreună, intepretând rolurile lui Chandler și Monica și a subliniat că a fost o onoare să aibă ocazia de a lucra alături de regretatul actor.

„Suntem complet devastați de pierderea lui Matthew. Nu eram doar colegi de platou. Eram familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum avem nevoie să jelim și să procesăm această pierdere de neînțeles.

profimedia-06134759191Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În timp, vom avea mai multe de spus, atunci când vom putea. Acum, gândurile și iubirea noastră sunt îndreptate către familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit, în întreaga lume”, este mesajul publicat de revista People, semnat de Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și Davis Schiwimmer.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, într-un jacuzzi din propria casă

Matthew Perry a fost un actor canadian-american cunoscut în special pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul sitcom Friends”. Perry a avut o carieră prolifică în televiziune și film, fiind implicat în numeroase proiecte de succes.

Pe lângă activitatea în domeniul filmului, el obișnuia să vorbească adesea despre provocările sale personale legate de dependența de substanțe. De-a lungul timpului, el a venit în sprijinul campaniilor de conștientizare și tratament al dependenței.

Certificatul de deces, obținut de mai multe publicații, inclusiv E! News, dezvăluie că actorul a murit la ora locală 4:17 p.m. sâmbătă, 28 octombrie, fiind găsit inconștient în cada cu hidromasaj. 

Ce spune Kayti, fosta iubită, despre moartea timpurie a lui Matthew Perry

Kayti, care a format un cuplu alături de Matt timp de un an, a declarat că existau semne că actorul a început să recidiveze în consumul de substanțe interzise înainte de a fi găsit mort în cada cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles.

La momentul respectiv, nu s-au găsit droguri acolo și nu existau indicii care să sugereze o sinucidere. Cu toate acestea, anchetatorii au confirmat ulterior că au descoperit „antidepresive și medicamente anti-anxietate” în locuința actorului.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton