; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt Dillon joacă un criminal în serie pentru Lars Von Trier

03 November 2016

Actorul Matt Dillon va interpreta un serial killer sub îndrumarea regizorului controversat Lars Von Trier, care a mai făcut „Nymphomaniac', „Antichrist' sau „Dancer In The Dark'.

Matt Dillon

Matt Dillon

Filmul intitulat „The House That Jack Built' se va concentra pe viața lui Jack vreme de 20 de ani, prezentând crimele care au făcut din el un ucigaș în serie. Totul va fi povestit din punctul de vedere al lui Jack, care-și privește crimele ca pe niște opere de artă. Iar apariția poliției pe urmele sale îl face să riște din ce în ce mai mult pentru a-și pune în practică opera supremă.

Să asistăm la un nou scandal marca Lars Von Trier? Având în vedere povestea peliculei și filmografia nu de puține ori șocantă a cineastului, acest nou proiect riscă din nou să-l aducă în atenția publicului.

Bruno Ganz va juca alături de Matt Dillon, în rolul Verge, un personaj misterios care discută frecvent cu Jack despre gândurile și faptele sale. Lars Von Trier a fost încântat de alegerea celor doi actori.

Filmările vor începe cât de curând în Trollhättan, Suedia, și în Copenhaga. „The House That Jack Built' este așteptat pe marile ecrane în 2018.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. Kirsten Dunst îi ia apărarea lui Lars Von Trier

2. Următorul proiect al regizorului Lars Von Trier – un serial TV

3. Pelicula „Nymphomaniac' (de Lars von Trier) a fost interzisă în Turcia

4. Primele recenzii la Nymphomaniac', noul film al lui Lars von Trier

 

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare