; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt Damon

Matt Damon şi-a bronzat periodic fundul pentru „Behind the Candelabra”

08 March 2013

În filmul „Behind the Candelabra', care are premiera în SUA pe 26 mai, Michael Douglas şi Matt Damon joacă rolul unui cuplu de homosexuali: primul e muzicianul Liberace (care a negat public, în anii 50, că preferă bărbaţii), celebru în America în anii 50-70, al doilea este şoferul şi iubitul lui.

Într-un interviu pentru „Entertainment Weekly', Damon (42 de ani) a povestit că în fiecare săptămână se bronza pentru a-şi păstra culoarea uniformă şi că momentul era jenant atât pentru el, cât şi pentru soţia lui, Luciana:

„În fiecare seară de duminică, venea la mine acasă fata asta şi stăteam în garaj, îmi băgam boxerii în fund şi ea mă dădea cu bronz. Am trecut prin trei naşteri, am avut probleme, nu există secrete între noi, dar chiar îmi doresc ca (soţia mea) să nu fi văzut asta. A fost prea mult'.

Actorul a mai explicat şi cât de ciudate au fost scenele în care el şi Douglas făceau sex, în film: „Am filmat scena în care stau în spatele lui şi îi dau bătaie dintr-o singură dublă. Am filmat-o. Tăiaţi! Apoi a urmat o pauză lungă. Şi l-am auzit pe Steven (Soderbergh – regizorul peliculei, n.r.) spunând «Păi… nu am nici o observaţie»'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare