; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt Damon nu mai face „Bourne”

03 February 2010

Actorul american (39 de ani) nu va apărea într-un al patrulea film din seria „Bourne', potrivit BANG Showbiz. Damon, care l-a jucat pe agentul Jason Bourne în primele trei pelicule din seria de acţiune, a spus că viitorul francizei e incert, dar că următorul film ar putea fi un prequel la primul, „Identitatea lui Bourne' (2002).

„Cred că o să mai fie un prequel sau ceva de genul ăsta, cu un alt actor principal şi alt regizor, înainte să ne gândim să facem alt film', a declarat Damon.

„Cred că mai avem cam cinci ani până la următorul. Ne trebuie un scenariu. Dacă aveţi vreo idee, sunaţi la Universal', a glumit apoi actorul.

Damon declarase în trecut că ar vrea să apară în următorul film „Bourne', în 2011, dar a admis apoi că nu ştie dacă s-ar mai alătura proiectului după plecarea regizorului Paul Greengrass.
În acelaşi timp, starul a mărturisit că ar vrea să se concentreze pe munca de regizor, dar numai dacă găseşte proiectul potrivit.

„Vreau o poveste simplă, umană. Ceva ca Good Will Hunting' (din 1997, filmul care l-a făcut celebru, n.r.). Nimic prea greu din prima', a explicat Damon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare