; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matinalul Prima TV, Focus la prima oră, se vede și în weekend

Matinalul Prima TV, „Focus la prima oră”, se vede și în weekend: „Duminica e indicat să vezi că lumea are și alte culori”

20 June 2021

„Focus la prima oră', matinalul Prima TV, se vede din 20 iunie și în weekend. În fiecare duminică, de la 09.00, telespectatorii au opțiunea unui program de urmărit în familie.

„Focus la prima oră de weekend' devine partenerul ideal pentru un sfârșit de săptămână informat și relaxat, anunță postul tv. Matinalul de weekend va fi un jurnal al știrilor pozitive din România și din lume, pe care telespectatorii Prima TV le pot vedea în liniște, acasă, alături de toată familia. Îndemnul PRIMA TV este simplu:

Înainte de a începe o nouă săptămână, amintește-ți de poveștile care ți-au adus bucurie.'

În fiecare duminică, din 20 iunie, timp de 2 ore, cei din fața micului ecran își pot încheia săptămâna cu știrile care inspiră, amuză și umplu inima de fericire.

„Ediția de duminică este similară cu cea din timpul săptămânii, în sensul în care nu scăpați de mine și de Daniel, însă conținutul este mult diferit. Tonul este unul pozitiv, cu știri vesele sau, pur și simplu, de interes national și nu numai. Practic, un telespectator care a fost rupt de realitate în timpul săptămânii, duminică de duminică va putea afla, de acum încolo, ce e nou', spune Irina Gologan, co-prezentator Focus la Prima Oră.

La rândul său, Daniel Osmanovici e de părere că „finalul de săptămână este despre optimism'.

„Cred că duminica e indicat să vezi că lumea are și alte culori față de cele prezentate de știrile din timpul săptămânii, gri sau negru, atunci când vedem și partea mai puțin frumoasă a lucrurilor. Așadar, finalul de săptămână este despre optimism, curiozități, lucruri variate și diferite', o completează Daniel Osmanovici, colegul de la pupitrul matinalului PRIMA TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare