; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MS_20100622_Dani Otil_0005

Matinalul Dani Oţil vrea să îşi deschidă şcoală de enduro

02 October 2014

Matinalul Dani Oţil se poate mândri cu faptul că este un promotor al vieţii sportive în România şi ori de câte ori are ocazia, prezentatorul de la Antena 1 se implică în proiecte de acest fel.

Deşi în ultima vreme are un program extrem de încărcat, având două emisiuni, una zilnică, „Neatza cu Răzvan şi Dani' şi una săptămânală, „X Factor', dar şi foarte multe evenimente, pe care le prezintă alături de colegul său, Răzvan, Dani îşi găseşte timp pentru marea sa pasiune, enduro.

MS_20100622_Dani Otil_0005

Şi pentru că îşi doreşte ca tinerii să aibă cât mai multe cunoştinţe în domeniu, matinalul a decis să deschidă o şcoală în acest sens.

„Lucrez la un nou proiect – o şcoală în care, împreună cu nişte sportivi de talie mondială, să învăţăm tinerii să meargă responsabil cu motocicleta. Este vorba despre o şcoală de enduro, ale cărei cursuri să se desfăşoare în pădure. În ultima vreme le tot repet oamenilor din jurul meu, mai ales celor care au băieţi, despre importanţa unui astfel de sport, în care înveţi de mic să mergi repede şi totodată să frânezi repede. Înveţi că orice greşeală duce la un abandon, o descalificare sau la o căzătură, iar lucrurile astea îl fac pe tânăr ca atunci când ajunge adolescent, să aibă o altă relaţie cu viteza şi să îşi dorească mai puţin să epateze', a povestit Dani Oţil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare