Homepage  / Vedete româneşti

Matei Dima, peripeții în timpul filmărilor pentru Miami Bici 2. Un bărbat a dat buzna în casa în care era cazat

Matei Dima, peripeții în timpul filmărilor pentru Miami Bici 2. Un bărbat a dat buzna în casa în care era cazat
8

de Roxana Mirea,

Matei Dima, alias Bromania, a povestit cu ce peripeții s-au confruntat în timpul filmărilor pentru filmul „Miami Bici 2”. Filmările au avut loc în Los Angeles, acolo unde Matei Dima s-a trezit cu un bărbat în casa în care era cazat. După acel incident, actorul și colegii lui n-au mai lăsat ușa descuiată. Iată ce a făcut bărbatul. 

Peripeții la filmările pentru Miami Bici 2 pentru Matei Dima

Filmările pentru filmul „Miami Bici 2” au avut loc în Los Angeles, iar Matei Dima a povestit că el și colegii lui s-au confruntat cu mai multe peripeții, în timpul filmărilor. La un moment dat, actorul s-a trezit cu un bărbat în locuința în care era cazat atât el, cât și echipa de producție. 

Am avut mai multe (n.r. peripeții). Noi trăiam într-o casă pe care am luat-o mai mulți din echipă și am intrat într-o dimineață. Am văzut ușa, am auzit zgomote din curte și eu auzeam mereu zgomote din curte că venea mereu echipa de filmare și când m-am uitat, am văzut un om cu o bâtă și o traistă cum intra în sufragerie, pentru că noi lăsam totul acolo. Am spus că e America și e safe”, a spus Bromania, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

După câteva zile, bărbatul s-a întors și a spart geamurile la casă. După acest incident, actorul și echipa au decis să încuie ușa în fiecare seară. 

„Am țipat la el, din instinct am țipat la el cât de tare am putut ca să îl „sperii”. A fugit. Trei zile mai târziu, când m-am întors acasă, aveam geamurile de la camera unde stăteam sparte și cu tot felul de bucăți de la bâtă. Deci era și o persoană cu probleme psihice, după aceea ne-am mai interesat. Am început să încuiem ușa și a fost mai bine”, a mai spus actorul, la Antena Stars. 

Matei Dima, peripeții în timpul filmărilor pentru Miami Bici 2. Un bărbat a dat buzna în casa în care era cazatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când are premiera Miami Bici 2 

Matei Dima a anunțat că filmul „Miami Bici 2” are premiera pe 24 noiembrie, în cinematografe, la trei ani de la premiera primului film. În același anunț, el a anunțat și că s-a lansat prima melodie de pe coloana sonoră a filmului. Este vorba despre piesa „Miami”, lansată de Delia, în colaborare cu Johny Romano.  

„Miami Bici 2 iese în CINEMA pe 24 Noiembrie. Ieri s-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat Delia alături de Johny Romano, un băiat plin de talent.    

Dacă asta nu e motiv destul să căutați linkul în comentarii, am pus și primele cadre din film în videoclip. Filmul este mai mare și mai bun decât primul. Vă așteptam”, a scris Matei Dima pe pagina lui de Facebook.   

„Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Bugetul a fost de 2.2 milioane de euro.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton