Homepage  / Vedete româneşti

Matei Dima iubește din nou. Cine este Fabiola, femeia care l-a cucerit

Matei Dima iubește din nou. Cine este Fabiola, femeia care l-a cucerit
6

de Redactia Tvmania,

Matei Dima, cunoscut publicului larg sub porecla de BRomania iubește din nou și nu se mai ascunde. Iată cine este femeia care îi aduce zâmbetul pe buze!

Cine este Fabiola Matiuta, iubita lui Matei Dima

Recent, Matei Dima a fost surprins în compania noii sale iubite de către paparazzi. Regizorul nu mai ascunde relația și s-a lăsat fotografiat în public alături de femeia care îi aduce bucurie, postând chiar o fotografie împreună pe Instagram, în secțiunea de story.

fabiola-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În story-ul publicat de BRomania, Matei Dima apare alături de iubita sa, Fabiola Matiuta, într-o mașină, bucurându-se de băuturi de la o cafenea cunoscută în țară. Atât Matei Dima, cât și frumoasa sa iubită au distribuit simultan fotografia, spre surprinderea și bucuria fanilor.

Fabiola Matiuta este cunoscută publicului ca fiind fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Aceasta a avut o relație cu fotbalistul timp de aproximativ un an și jumătate, însă din motive necunoscute publicului au decis să meargă pe drumuri separate.

iubita-bromaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 6

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii

Matei Dima, cunoscut sub pseudonimul BRomania, s-a născut la Constanța pe 19 iunie 1987 și este un vlogger, actor și regizor român. El este recunoscut pentru creațiile sale, incluzând sketch-uri comice, vine-uri și show-uri de stand-up, pe care le distribuie pe diverse platforme de socializare precum Facebook, YouTube și Instagram.

La vârsta de 18 ani, Matei Dima a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, unde a urmat cursuri de regie și teatru. El s-a specializat în actorie și regie la o universitate privată din Iowa.

Datorită performanțelor sale în piese de teatru pe care le-a jucat și regizat, precum și a numelor de stand-up pe care le-a interpretat, a reușit să obțină o bursă la New York Film Academy, filiala din Los Angeles, unde a urmat un program de masterat în regie.

Matei Dima a regizat o serie de filme, printre care se numără:

  • „Marisol” (2012)
  • „SuperCrew” (2011)
  • „Agent Steele” (2012)
  • „Distruption” (2012)
  • „L-A SERAL” (2019)
  • „5GANG: Un altfel de Crăciun” (2019)
  • „Miami Bici” (2020), producție care i-a adus notorietate și care a generat încasări record.

Sursă foto: Instagram Matei Dima – Fabiola Matiuta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton