; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurenţii MasterChef gătesc la botezul fiicei lui Mihai Petre

“MasterChef” te invită la botezul fetiţei lui Mihai Petre

30 April 2013

Săptămâna aceasta, concurenţii de la “MasterChef” trebuie să se mişte cu talent! Botezul fetiţei lui Mihai Petre a fost pe mâna lor la capitolul gastronomie.

Celor rămaşi în competiţia de la Pro TV le-a revenit sarcina de a găti pentru vedete precum Andra, Pavel Bartoş şi familia, Nea Marin, Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu şi Edi Stancu.

Sub atenta observaţie a celor trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, concurenţii au gătit în bucătăria profesionistă de cinci stele de la Howard Johnson meniuri rafinate pentru aproape 200 de invitaţi.

Elwira şi Mihai, alături de fetiţa lor Catinca, şi-au aşteptat toţi prietenii la unul dintre cele mai frumoase şi importante evenimente din viaţa lor.

Cele două echipe au făcut faţă stresului?

Împărţiţi în două echipe, roşie şi albastră, concurenţii vor avea de trecut proba de foc a botezului, cea mai grea de până acum, care pune pe umerii lor o uriaşă responsabilitate: succesul sau, dimpotrivă, eşecul unei petreceri, al unui eveniment extrem de important pentru Mihai Petre şi soţia sa.

Ce meniuri au de bifat concurenţii, cum au făcut ei faţă stresului şi presiunii acestei probe, în timpul căreia au aflat pe pielea lor ce înseamna să nu aibă timp să respire, dar şi cum au petrecut vedetele la botez, telespectatorii vor descoperi marţi de la 20.30, pe Pro TV.

Juraţii au încă o misiune pentru concurenţi

În platoul “MasterChef” va sosi un grup de copii orfani pentru care concurenţii trebuie să gătească farfurii gustoase, care să le aducă o bucurie micuţilor. Pentru cei mai mulţi dintre concurenţi bucuria de a găti a început încă din copilărie, când erau fascinaţi de minunile pe care mamele şi bunicile lor le făceau în bucătărie.

Concurenţii vor simţi pe pielea lor că a găti pentru orfani nu e o joacă de copii. Bucuria şi mândria de a aduce zâmbetul pe chipul acestor copii vor fi însă dublate de presiunea probe îşi de faptul ca ochii necruţători ai juraţilor caută întotdeauna motive pentru eliminări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare