; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul MasterChef

„MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV, are un nou juriu

30 August 2016

Competiția culinară de la Pro TV vine din următorul sezon, care va fi difuzat în primăvara viitoare, cu un nou juriu. Concurenții care s-au prezentat la preselecțiile MasterChef din acest an vor trebui să îi convingă pe Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu că merită un loc în bucătăria celui mai intens cooking show din România.

Juriul MasterChef

Noul juriu, format din trei profesioniști, personalități puternice care se completează perfect, este definit cel mai bine de un singur numitor comun: expertiză. Alături de Răzvan Fodor, cei trei jurați vor porni într-o călătorie culinară fantastică în căutarea următorului MasterChef din România.

Răzvan Exarhu este cunoscut publicului pentru paleta de felurite mirodenii pe care le-a adăugat sârguincios în rețeta succesului: jurnalist, editorialist, om de radio și de televiziune, dar și om de publicitate. Răzvan a ales să-și urmeze pasiunea culinară, reușind să-și scrie propria rețetă de succes. Experiența gastronomică vastă a fost câștigată cu multă muncă, pasiunea pentru gătit fiind mereu dirijată de grija pentru detaliile care fac diferența dintre o „mâncare' și un preparat rafinat. De-a lungul anilor, Răzvan Exarhu a cochetat cu ideea unei locații distinse, având un mic bistro boem în sufletul orașului București, reorientându-se ulterior spre consultanță culinară.

Chef Samuel le Torriellec este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Pe lângă numeroasele cursuri și acreditări în domeniul culinar, Chef Samuel deține o performanță extraordinară, greu de egalat, acumulată în cei 25 de ani de profesie: a lucrat și a condus mai multe restaurante răsplătite cu stele Michelin! În prezent, Chef Samuel este Executive Chef într-un restaurant de top din București, coordonând simultan un grup de 9 restaurante de renume din întreaga țară.

Noii formule a juriului MasterChef i se alătură și Liviu Popescu. Antreprenor de succes în domeniul HoReCa din România, Liviu a fost desemnat, nu cu mult timp în urmă, unul dintre cei mai admirați CEO din România. Liviu este un profesionist de succes în domeniul managementului de restaurante și locații speciale. Din portofoliul său fac parte o rețea de cluburi din București, Iași, Galați și Constanța, câteva restaurante în București, dar și un club privat.

Noul sezon MasterChef va atinge un nou nivel de expertiză! Reușita în domeniul culinar nu presupune doar îndemânarea de a pregăti un preparat excepțional, ci și abilitatea de a-l prezenta și de a convinge că merită cumpărat. Noul juriu MasterChef reunește expertiza a trei profesioniști din domenii complementare: Samuel le Torriellec, chef cu 25 de ani de experiență culinară care a condus restaurante cu stele Michelin, Răzvan Exarhu, artist culinar care și-a urmat pasiunea pentru gătit și care a reușit să parcurgă drumul de la om de radio și de televiziune, la chef și, nu în ultimul rând, Liviu Popescu, antreprenorul HoReCa, deținător și manager al unor locații excepționale din România.

MasterChef se pregătește pentru un nou sezon, cu concurenți extrem de dornici să câștige un șorț MasterChef și să-și asigure un loc în cea mai cunoscută bucătărie din România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare