; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef

“MasterChef” revine la Pro TV. Sezonul al treilea începe din 18 martie

07 March 2014

MasterChefCel de-al treilea sezon al show-ului de gătti de la Pro TV începe pe 18 martie. În fiecare marţi, de la ora 20.30, juraţii vor căuta din nou un “MasterChef”.

Cu probe solicitante şi concurenţi unul şi unul, deplasări inedite şi ingrediente care îi vor uimi atât pe cei intraţi în competiţie, cât şi pe telespectatori, noul sezon “MasterChef” va fi, crede Cătălin Scărlătescu, “un spectacol superb”.

De la an la an concurenţii vin mai pregătiţi sau, mai bine zis, mai decişi să arate că sunt cei mai buni. Asta face ca spectacolul să fie superb şi, mai ales, diferit. Şi noi suntem nerăbdători să vedem ce iese la final', mărturiseşte Cătălin Scărlatescu.

La rândul lui, Florin Dumitrescu e nerăbdător să descopere noi talente care, odată trecute prin focurile bucătăriei MasterChef', să poată ajunge să semneze meniuri în restaurante de top din ţară.

Iar Sorin Bontea e la fel de pregătit să coacă la foc iute răbdarea concurenţilor şi să le pună la grea încercare talentul şi pasiunea pentru bucătărie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare