Homepage  / Televiziune

Surpriză de proporții în televiziune. Masterchef revine la PRO TV. Cine ar fi membrii juriului

Surpriză de proporții în televiziune. Masterchef revine la PRO TV. Cine ar fi membrii juriului
13

de Cristina Țapu,

Pro TV lucrează la reluarea unui format ce rivalizează direct cu show-ul „Chefi la cuțite" de la Antena 1! MasterChef, emisiunea care i-a consacrat Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, cei trei bucătari plecați anul trecut din trustul Intact, se pregătește să revină într-o formă proaspătă și inovatoare! Primele detalii despre noua variantă a show-ului culinar de la Pro TV.

UPDATE, 6 februarie 2024:

PRO TV a anunțat debutul preselecțiilor pentru concurenții Masterchef

La puțin după ce informația a fost anunțată neoficial în mediul online, PRO TV a confirmat faptul că emisiunea Mastechef va reveni în grila trustului de televiziune și au distribuit un clip video în care au anunțat debutul castingului.

„Vrei să fii următorul MasterChef România? Show-ul care a făcut din farfurie… plating, din pasionați… chefi și din șorț… cel mai râvnit trofeu, se întoarce! Au început înscrierile pentru un sezon mai așteptat ca niciodată! Prinde gustul competiției și hai să-ți iei șorțul de la PRO TV!”, a anunțat Pro TV printr-un comunicat.

Pentru a se înscrie la MasterChef România, doritorii trebuie să aibă peste 18 ani, să fie pasionați de gătit și să creadă că pot să uimească prin gustul fascinant și aspectul fiecărui preparat. Înscrierile se fac pe site-ul: inscrieri.protv.ro.

Provocări culinare, tensiune, momente pline de emoție și farfurii care-i vor lăsa cu gura căscată pe chefi – acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie pe care le va avea MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată.

MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionați de mâncare și ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Așadar, cei care sunt pasionați de domeniul gastronomic și se pricep la arta culinară sunt așteptați să-și încerce norocul în fața jurațilior exigenți.

Știrea inițială, 5 februarie 2024

Masterchef revine la PRO TV

Pagina de Instagram Viperele Vesele aduce în prim-plan detalii exclusive despre un plan secret al PRO TV, până acum necunoscut. Informația furnizată stârnește cu certitudine curiozitatea, mai ales că a avut loc un casting pentru selectarea juraților concursului de gătit.

Printre cei care s-au înscris pentru rolul de jurat se regăsesc câteva nume familiare publicului. Pe lista actuală se află Joseph Hadad, Johnny Susala, Alex Dumitru, Alex Comerzan și Iosif Ștefănescu!

masterchef-2012Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în mare secret, Pro TV a dat startul castingului pentru jurații celui mai cunoscut format de gătit: MasterChef. Așadar, căutările pentru cei trei-patru membri ai juriului “MasterChef” sunt în plină desfășurare.

Printre chefii care au participat în data de 1 februarie 2024 la casting se numără Iosif Ștefănescu, Josef Hadad, Johnny Susala, Alex Cormerzan și Alex Dumitru.

Se anunță un sezon interesant. Motiv pentru care vă sfătuim și pe voi, membrii comunității Viperele Vesele, cei mulți, despre care știm că aveți talent în domeniu și care doriți să participați ca și concurenți în emisiune, să vă înscrieți la casting”, este mesajul scris pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

Foștii jurați Chefi la cuțite au fost dați în judecată

Echipa Bontea-Scălătescu- Dumitrescu a primit o ofertă din partea Pro TV pentru a reveni la „Masterchef”, emisiune în care au debutat toți în urmă cu 11 ani.

S-a vorbit despre posibila lor prezență în calitate de jurați în emisiunea culinară „MasterChef”, unde aceștia și-au construit reputația înainte de a se transfera la Antena 1, odată cu toată echipa Monei Segall. Cei trei bucătari au fost dați în judecată de către PRO Tv, iar întoarcerea lor pe micul ecran a fost amânată momentan.

Surse din interiorul televiziunii cu sediul în Pache Protopopescu au dezvăluit că PRO TV a achitat taxa anuală pentru a-și rezerva formatul emisiunii „MasterChef”. 

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton