; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef

„MasterChef” revine în grila Pro TV! Primele detalii despre noul sezon al show-ului culinar

13 July 2021

Anul acesta, Pro TV pregătește un nou sezon MasterChef'. Nu au fost anunțați jurații, prezentatorii sau data de lansare. Se caută în schimb concurenți.

Emisiunea „MasterChef' revine anul acesta în grila Pro TV, după o pauză de doi ani. Revenirea show-ului culinar a fost anunțată pepagina de Facebook a emisiunii, care anunță înscrierile pentru noul sezon:

„Jonglezi cu ingredientele! Descoperi gusturi noi! Visezi rețete și ai făcut din pasiunea ta profesie! Ai ce trebuie! Fii următorul MasterChef! Înscrie-te la cel mai tare show de cooking din istorie! Vino să iei șorțul într-un nou sezon MasterChef!', este mesajul apărut pe rețelele de socializare.

Ultimul sezon „MasterChef' a fost difuzat la Pro TV  în toamna lui 2019 și a fost difuzat de la ora 22.30, în loc de ora 20.30, cum se întâmpla în anii anteriori. Emisiunea i-a avut jurați în 2019 pe Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran și a adus o serie de noutăți în format precum șorțul de aur cu care concurenții ajungeau direct în bucătăria MasterChef

În 2019, MasterChef a fost difuzat de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Ultimul sezon „MasterChef' s-a încheiat în noiembrie şi a fost câştigat de vloggerul Alina Gologan.

„Aș putea spune că «MasterChef» a fost într-un fel și o platformă care mi-a adus și mai multă notorietate și care m-a ajutat în creșterea numărului de urmăritori de pe social media, dar cu siguranță oamenii nu m-ar fi urmărit într-un număr atât de mare, dacă nu le-ar fi plăcut de mine, ca om în primul rând. Da, uite că, în final, am avut un dublu câștig: am plecat acasă și cu 50.000 de euro, dar și cu simpatia publicului, care m-a susținut întotdeauna pe parcursul emisiunii!', declara ea acum doi ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare