; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Masterchef ed 1_8

“MasterChef” revine în grila Pro TV în această seară

18 March 2014

Show-ul culinar se întoarce la Pro TV începând din această seară, de la ora 20.30. După sezonul din toamnă la care au participat numai vedete, “MasterChef” revine la formatul original.

[Not a valid template]

Prima ediţie a noului sezon va aduce cu ea şi o premieră: singurul concurent din istoria show-ului care reuşeşte să îi impresioneze până la lacrimi pe toţi trei juraţi. Cu o poveste impresionantă şi un preparat simplu, dar corect gătit, acest concurent îşi va condimenta cu multă emoţie prezenţa în faţa juraţilor şi va reuşi să le smulgă lacrimi, la propriu.

Este cel mai inedit şi cel mai bun preparat mâncat vreodată', va spune chef Bontea, iar chef Scărlătescu va aplauda cu generozitate.

La rândul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit într-o farfurie simplă, chef Dumitrescu va recunoaşte: Sunt cel mai fericit că fac parte din acest juriu şi că pot să gust minunăţii de genul ăsta'.

În prima ediţie, în faţa juraţilor vor fi etalate farfurii variate, îndelung muncite, de la deserturi sofisticare, până la fripturi corect gătite, preparate chinezeşti care vor sfârsi la coşul de gunoi sau un pepene… sculptat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare