; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„MasterChef” (Pro TV) ajunge la final! În această seară aflăm numele celor 4 finaliști (1)

„MasterChef” pe ultima sută de metri! În această seară aflăm numele celor 4 finaliști

08 May 2017

Luni seară, în semifinala „MasterChef', din cei opt concurenți rămași în competiția pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro, vor rămâne doar patru.

24 de concurenți au intrat în bucătăria MasterChef, însă doar cei mai buni opt bucătari amatori vor afla ce înseamnă emoțiile semifinalei și vor trece prin cele incitante provocări. Ana, Atena, Alexandra, Lori, Bologa, Raul, Robert și Falvius se vor duela în trei  probe de foc, care vin la pachet cu multe alte surprize.

Chef Samuel Le Torriellec, chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu le vor nota preparatele, iar concurenții care vor reuși să acumuleze cele mai multe puncte în cele trei probe vor intra în marea finală! Doar patru dintre cei opt vor avea șansa să treacă mai departe către marele premiu, ceilalți patru vor fi eliminiați în baza notelor obținute.

Cei trei jurați le-au pregătit probe noi, unice în competiția „MasterChef' de până acum, menite să scoată din concurenți tot ce este mai bun, să le testeze creativitatea, să îi motiveze, să pună 100% din potențialul lor în preparate.

Bătălia dintre Lori și Alexandra va fi una intensă până în ultimul moment:

„Ar trebui să îi acordăm un Oscar pentru rolul pe care l-a intrepretat în acest concurs!', va spune Alexandra, iar Lori va completa: „Nu apreciez nimic la ea!'.

Chiar și libertatea totală le va pune bețe în roate concurenților:

„Nu am nicio idee!', va spune Bologa. Adaptarea la tipologiile umane și la cele de consum va fi una dintre cele mai dificile probe din semifinală.

Cum se vor descurca cei opt concurenți cu probele date de jurați, cine vor fi cei care vor avea cel mai echilibrat duel, dar și cine sunt cei care vor reuși să acumuleze cele mai multe puncte și să ajungă în marea finală „MasterChef', rămâne de văzut luni, la Pro TV, de la ora 22:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare