; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“MasterChef” îşi alege concurenţii sezonului doi

05 March 2013

Începând din această seară, juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu dau din nou startul competiţiei culinare rezervate bucătarilor amatori. Cu oameni noi şi pasionaţi, probe spectaculoase şi neaşteptate, ingrediente la care concurenţii nici nu se aşteaptă, noul sezon “MasterChef” (al doilea, n.r.) declanşează iar competiţia gusturilor.

Show începe cu etapa preselecţiilor cu juriul, în care concurenţii vor avea la dispoziţie o oră pentru a pregăti un preparat de top pe care mizează în concurs şi de a-l aranja şi prezenta în faţa juriului.

“Avem câteva momente interesante pentru noul sezon “MasterChef”, concurenţi care ne-au scos din minţi şi concurenţi care ne-au făcut să râdem, dar şi concurenţi care într-adevăr ne-au demonstrat că merită şorţul”, dezvăluie Chef Florin Dumitrescu.

“Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt fără doar şi poate momentele de la preselecţie”, îl completează Chef Cătălin Scărlătescu.

Cât despre alegerile pe care le au de făcut, Chef Sorin Bontea mărturiseşte: “Deciziile le luăm cum credem fiecare de cuviinţă, dar în acelaşi timp am încredere în deciziile luate de colegii mei. Avem gusturi şi păreri diferite despre bucătărie, suntem chefi cu stiluri diferite, dar până la urmă în asta cred că stă farmecul. Ne completăm de minune, iar în echipă reuşim să luăm cea mai bună decizie atunci când avem de făcut alegerea de a da sau nu şorţul”, a spus Bontea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare