; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul MasterChef 2017

„MasterChef” în cifre. Ce spun jurații despre noul sezon al emisiunii culinare de la ProTV

08 February 2017

Începând cu 13 februarie, luni și marți, de la 20:30, show-ul culinar „MasterChef' este gata să dea startul competiției pentru bucătarii amatori care își doresc să pună în practică creativitatea, tehnica și pasiunea pentru a câștiga marele premiu.

Juriul „MasterChef' – 2017

Ingredientele noului sezon sunt simple: un prezentator, Răzvan Fodor, un juriu care reunește expertiza a trei profesioniști din domenii complementare, compus din Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, mulți concurenți talentați, o serie de dueluri încărcate de tensiune și emoție, provocări extraordinare.

100 de profesioniști formează echipa de producție „MasterChef'

Pentru realizarea acestui nou sezon, echipa de producție a fost formată din peste 100 de profesioniști, care au străbătut mii de kilometri prin țară și au pus la cale probe inedite.

Pe întreaga perioadă de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne și produse din carne, 1.000 kilograme de pește și fructe de mare, 10.000 kilograme legume și fructe, 800 kilograme de brânzeturi și lactate, dar și 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, făină, zahăr, paste făinoase, ulei, oțet, condimente și arome).

Ce spun cei trei jurați despre noul sezon al show-ului culinar

Chef Samuel Le Torriellec

Chef Samuel Le Torriellec a declarat: „Pentru mine, «MasterChef» este cel mai bun format TV pentru bucătarii amatori și o școală importantă. Mă bucur că fac parte din acest proiect, deoarece îmi face mare plăcere să împart din experiența mea, dobândită în peste 25 de ani de carieră, cu cei care vor să se perfecționeze'.

Chef Răzvan Exarhu

„Concurenții sunt foarte diferiți și cred că au vrut să îşi dovedească lor şi celor dragi că sunt sau pot fi mult mai buni decât își imaginau. «MasterChef» e un parcurs care te solicită intens, atât fizic, cât şi psihic!', a declarat Chef Răzvan Exarhu.

Liviu Popescu

„Cred că acest sezon «MasterChef» va fi unul plin lucruri interesante. Cred că experiența pe care o avem eu și colegii mei în această industrie se completează perfect în favoarea concurenților. Formăm un trio diferit, dar cu toate acestea părerile noastre merg în aceeași direcție, pentru că ne dorim ca cei ce au intrat în bucătăria «MasterChef» să iasă de acolo cu un bagaj bogat de cunoștinte din toate segmentele!', a spus Liviu Popescu.

 

NOTĂ: Vă reamintim că atât noul sezon „MasterChef', cât cel al „Chefi la cuțite' sunt programate să debuteze pe 13 februarie, de la ora 20.30. Detalii, aici

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Noile sezoane „MasterChef' și „Chefi la cuțite' încep în aceeași zi, la aceeași oră

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu se pregătesc de noul sezon „MasterChef'

„MasterChef', show-ul culinar de la Pro TV, are un nou juriu

Andrei Voica este noul MasterChef al României!

Claudia, Andrei și Liviu sunt cei trei finaliști MasterChef'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare