; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„MasterChef” (ediţia americană) se întoarce pe TLC cu sezonul 2

13 June 2012

Superstar-ul artei culinare Gordon Ramsay pune din nou pe jar telespectatorii TLC din România, cu cel de-al doilea sezon din Masterchef US', ce va avea premiera miercuri, 20 iunie, de la ora 23.00.

După căutări derulate la nivel naţional, 100 dintre cei mai buni bucătari amatori din America ajung cu avionul la Los Angeles, sperând să devină viitorul “Masterchef”.

În fiecare episod, concurenţii au la dispoziţie doar o oră pentru a pregăti felul lor de mâncare cel mai reprezentativ. Unii vor fi trimişi înapoi acasă, dar alţii vor intra în următoarea rundă a concursului.

Câştigătorul va primi 250.000 de dolari, propriul contract pentru publicarea unei cărţi de bucate şi  titlul de American Master Chef.

Faceţi cunoştinţă cu juriul:

Pentru versiunea americană, producătorii au alcătuit o echipă de juraţi formată din Gordon Ramsay, unul dintre cei mai celebri maeştri culinari ai lumii, cu două dintre somităţile industriei restaurantelor din SUA, proprietarul de restaurante Joe Bastianich și Chef Graham Elliot Bowles .

Puţini oameni din lumea occidentală nu ştiu cine este Gordon Ramsay (foto st).  Deşi reputaţia lui în SUA a fost clădită în principal pe temperamentul lui exploziv, în Europa el este unul dintre cei mai talentaţi şi mai pasionaţi oameni din industria culinară. Gordon detine restaurante pe tot globul, din Italia pana in Los Angeles, unele dintre ele avand 3 stele Michelin.

Dacă numele lui Joe Bastianich (centru) vă sună cunoscut e firesc. Mama lui este o vedetă a artei culinare – cheflebrity Lidia Bastianich. Joe este prieten şi partener de afaceri cu cel mai de succes chef italian din America, Mario Batali. Dar viaţa lui Bastianich nu se rezumă doar la restaurante excelente, el este şi un apreciat producător de vinuri.

Bowles (foto dr.) a devenit cel mai tânăr chef de 4 stele din America, la vârsta de numai 27 de ani. Este un pionier al mişcării gastronomiei moleculare, trend care combină gătitul cu chimia. Restaurantul lui inovator combină reţete americane de top, pentru a crea primul restaurant bistronomic' din Chicago.

Citește și:

Petru Buiuca e primul „MasterChef' al României!

Petru Buiuca, câştigătorul MasterChef, a pariat pe el în finală

 


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare