; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu MasterChef

Începe un nou sezon „MasterChef”: Să-i cunoaştem pe cei trei bucătari

15 September 2014

„MasterChef' revine în această seară cu un nou sezon. Plecarea celor trei Chefi la Antena 1 a dus la căutarea unor noi juraţi. Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă, a anunţat postul tv.

Juriu MasterChef

Fanii Masterchef' vor avea parte de un show imprevizibil

Noul juriu aduce pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară. Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

TVM 37

Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Cu o personalitate carismatică şi plină de viaţă, Patrizia este însă dură în bucătărie, ridicȃnd foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns în Romȃnia în anul 1999, împreună cu părinţii, cȃnd au fondat primul restaurant de familie în Buftea. Acum, declară că în Romȃnia se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an.

Adrian Hădean lucrează de peste 15 ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale. În 2003 publică prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper', iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) și din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus şi implementat programul de responsabilitate socială Farfurii curate', care promovează alimentația sănătoasă în grădinițele din Cluj-Napoca.

Florin Scripcă face parte din celebra echipa Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering Jamie Olivers Fabulous Feasts' şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm', şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg' din Paris.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare