; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mary kate olsen olivier sarkozy separation 1200x1086

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy au divorțat în sfârșit. Procesul a durat 9 luni

26 January 2021

Mariajul dintre Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy a ajuns la final, la nouă luni de când cei doi au început procedurile legale, scrie Us Weekly.

După 5 ani de căsnicie, una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate (34), a decis în primăvara lui 2020 să divorțeze de soțul ei, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy. Procesul s-a finalizat luni, pe 25 ianuarie, atunci când judecătorul a fost de acord cu termenii asupra cărora cei doi soți au convenit și le-a conferit divorțul. Întreaga procedură a durat atât de mult din cauza pandemiei de coronavirus, care a blocat activitatea judecătoriei din New York.

Știrea despre divorțul finalizat dintre cei doi vine la două săptămâni după audierile la care au participat aceștia (ei nu s-au întâlnit la tribunal, ci a fost vorba de o ședință online care a durat mai puțin de jumătate de oră).

„Deci, am ajuns la o înțelegere finală', a explicat Michael Mosberg, avocatul lui Olivier Sarkozy, după întrevederea de pe Zoom. Acesta a mai menționat atunci că Mary-Kate și Olivier aveau doar nevoie să revizuiască acordul înainte de a-l trimite în forma finală către tribunal.

De ce au ajuns la divorț

Motivul pentru care Mary-Kate Olsen a decis să pună punct căsniciei cu Olivier Sarkozy este cât se poate de serios. Conform mai multor publicații de peste ocean, alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei de coronavirus.

„Nu există o legătură amoroasă între Charlotte și Olivier, el doar și-a dorit ca toată lumea să fie în siguranță pe durata pandemiei de coronavirus. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost prezentă la nunta lui Olivier cu Mary-Kate’, a mai precizat o altă sursă.

În ceea ce privește problemele din căsătoria celor doi, aceeași sursă a precizat că „Este vorba doar de faptul că s-au distanțat emoțional. Nu există infidelitate sau trădare.. pur și simplu uneori cuplurile se distanțează. Planul lui de a-și muta familia în casa lor a fost însă ultima picătură pentru Mary-Kate’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare