; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mary kate olsen olivier sarkozy separation 1200x1086

Mary-Kate Olsen „se simte bine” după ce a depus actele de divorț

20 July 2020

Mary-Kate Olsen își menține optimismul și preferă să își țină mintea ocupată în urma depunerii actelor de divorț, ea fiind cea care a decis să se despartă de soțul ei,  Olivier Sarkozy.

O sursă citată de cei de la ET a dezvăluit că actrița și designerul de modă „se simte bine' și că revenirea la locul de muncă „îi ține mintea ocupată'.

Mary-Kate este mândră de munca pe care ea și sora ei geamănă, Ashley Olsen, au depus-o cu brandul The Row, spune sursa, adăugând că „i-a plăcut să revină la muncă'. Sursa a menționat că, deși Mary-Kate a stat în Hamptons, a revenit și ea în New York pentru a lucra la sediul din Manhattan.

Mary-Kate și Ashley continuă să lucreze, chiar dacă nu au necesități financiare. Motivul este unul cât se poate de simplu spune sursa pentru că „nu le-a plăcut niciodată să fie inactive'. 

Mary-Kate „are atât de multe de oferit și are o etică de lucru excelentă”, a precizat aceeași sursă. „Nu este vorba despre bani. Este vorba despre satisfacția personală'. 

Mary-Kate a depus divorțul de Olivier în luna mai, imediat după ce statul american a ridicat restricțiile de izolare. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2015, după trei ani de relație.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare