; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mary Berry revine la TV Paprika

Mary Berry revine la TV Paprika. Află care sunt emisiunile care au premiera luna aceasta

06 February 2018

TV Paprika va difuza două noi emisiuni a căror protagonistă este Mary Berry. Premierele vor avea în luna februarie, după cum se arată în grila de programe a postului.

„Mary Berry Everyday'/ „Rețete cotidiene cu Mary Berry'- o serie de 6 emisiuni a câte 30 de minute – va avea premiera pe 13 februarie, la ora 21.00.

În această serie, Mary Berry prezintă mâncăruri și ingrediente obișnuite pe care le-a folosit și le-a pregătit întotdeauna cu plăcere. Mary dovedește că nu este nevoie de ingrediente speciale sau repertoriul culinar al unui bucătar pentru a pregăti măncăruri delicioase.

Mary Berry prezintă soluții simple și trucuri secrete dovedind cât de ușor poți transforma o zi obișnuită într-una extraordinară dând o notă deosebită mâncărurilor de zi cu zi.

„Mary Berry’s Foolproof Cooking'/ „Rețete simple cu Mary Berry' – o serie de 6 emisiuni a câte 30 de minute – va avea premiera pe 20 februarie, de la ora 21.00

Oricât de complicate ar părea unele mâncăruri, Mary ne va dezvălui, cu siguranță, numeroase idei pentru a le pregăti simplu de tot. În fiecare episod, Mary prezintă rețete și idei fantastice pentru a impresiona atât bucătarii începători, cât și pe cei profesioniști, evocând totodată câteva amintiri din viața sa, despre familie sau prieteni.

Rețetele și secretele împărtășite fac față oricărei provocări gastronomice.

Fie că este vorba despre o masă în familie sau pentru impresionarea prietenilor, o zi încărcată în care avem prea puțin timp la dispoziție ori o zi tristă în care avem nevoie de o bucurie, Mary are la îndemână întotdeauna o rețetă perfectă care nu vă va dezamăgi, cu siguranță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare