; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto: Măruţă Jr. a avut un botez de poveste

20 June 2011

Duminică, 19 iunie, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat băieţelul în vârstă de numai trei luni, care şi-a făcut şi prima apariţie publică. David Alexandru a fost personajul prinicpal al zilei, atât la slujba de creştinare, cât şi la petrecerea pe care părinţii lui au organizat-o.

Însoţiţi de naşii copilului, Arpad Paszkany şi iubita acestuia, Anamaria Feher, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au adus copilul la biserică. În braţele naşei, îmbrăcat în jeansi si cămăşuţă bleu, Măruţă Jr. a fost un bebeluş exemplar: a fost foarte cuminte şi nu a plâns decât foarte puţin când a fost botezat de preot în apa sfinţită.

De altfel, chiar şi preotul care a oficiat slujba a fost cucerit de David şi de faptul că este un copilaş atât de cuminte, astfel că la plecare le-a mărturisit celor prezenţi că îi prezice lui David un viitor… preoţesc!

La sfârşitul slujbei, Măruţă Jr. a îmbrăcat hăinuţe elegante, un costum negru cu papion, şi a cerut imediat de mâncare. Grijulii si vadit emotionati, parintii au fost tot timpul cu ochii pe bebelusul lor si au recunoscut ca aceasta a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata lor.

Sute de invitaţi au venit seara la petrecerea organizată la un local în apropierea Capitalei. Într-o superbă rochie roşie, Andra şi-a întâmpinat emoţionată invitaţii, strângându-l la piept cu multă dragoste pe micul David.

Măruță a chemat și ursitoare

Prezentatorul Happy Hour' şi-a luat şi el în serios rolul de gazdă a petrecerii şi a dat startul spectacolului în care au evoluat' trupa Zero, Valentin Dinu, Holograf, taraful din Clejani sau Pepe.

Nu au lipsit nici ursitoarele, aşa cum cere tradiţia, care i-au prezis micuţului David o viaţă lungă şi frumoasă şi i-au urat să moştenească talentul mamei sale şi să ajungă prezentator la… Happy Hour'.

Valentin Dinu, finalist în primul sezon la Românii au talent', i-a cucerit pe toţi cei prezenţi cu vocea sa: nici Cătalin Măruţă nu a putut sta deoparte şi şi-a luat la dans soţia.

Într-un decor superb, ornat cu trandafiri albi şi roşii, invitaţii au sosit cu mic cu mare la petrecerea lui David, printre aceştia numărându-se Andreea Esca şi Alexandre Eram, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Smiley şi Laura Cosoi, Dana Rogoz, Alex Velea, Corina Bud, Roxana Ciuhulescu, Roxana Ionescu, Mirabela Dauer, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, Loredana, Magda Pălimariu şi Piticu, Ştefan Bănică şi Andreea Marin.

În ediţia 'Happy Hour' de diseară, luni 20 iunie, telespectatorii Pro TV vor putea vedea imagini inedite din biserica, de la slujba de creştinare a lui David, dar şi cum au petrecut invitaţii seara la piscină, ce ţinute au purtat vedetele şi ce urări au avut ele pentru bebeluş.

cc1k0041

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare