; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Măruță încheie sezonul cu farse marca “Happy Hour”

21 December 2011

De astăzi, Happy Hour' aduce telespectatorilor un regal de voie bună. Timp de trei zile, de la 17.45, în trei ediții înregistrate, Măruță va rememora cele mai tari păcăleli pe care le-a pus la cale de-a lungul sezonului pentru vedetele autohtone.

Miercuri, Happy Hour' prezintă două dintre farsele care au făcut istorie: Petrică Matu Stoian și Jean de la Craiova au fost protagoniștii a două momente memorabile și au arătat că dacă sunt calcăți pe coadă știu să zgârie rău.

Joi, 22 decembrie, Happy Hour' își amintește cum, de ziua ei, Laura Lavric a primit în dar un hoț și o nevastă furioasa, iar Corneliu Vadim Tudor s-a pricopsit cu o amantă cu copil cu tot!

Saptamana se incheie apoteotic la Happy Hour' vineri, 23 decembrie, cu regina farselor măruțiene, Ionela Prodan. Cea pentru care Cătalin Măruță a spus pentru prima oara la mulți ani marca Happy Hour', dând astfel naștere unei tradiții… de temut pentru vedete, va fi iar prezentă la Pro TV cu două dintre cele mai tari scenarii.

Acestea nu sunt însă ultimele întâlniri cu gașca lui Măruță pe anul acesta, pentru că 'Happy Hour' revine cu o ediție specială chiar în ziua de Crăciun, de la 17.45.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare