; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maruta aduce veselia

31 August 2009

Decor nou, invitati noi (unii din strainatate), in buna traditie a emisiunii, ba chiar si schimbari in culoarea parului (le banuim pe “Veverite”!) – cu asta ne asteapta echipa “Happy Hour” in sezonul de toamna. Gazda Catalin Maruta s-a intors cu forte proaspete din concediu si e gata sa reintre pe un tronson de dupa-amiaza care va fi disputat, din septembrie, atat de el si de rivalul Madalin Ionescu (Antena 1), cat si de Oana Zavoranu, care tocmai a semnat cu OTV. Cu toate acestea, Maruta n-are “dureri de cap”. Ne-a povestit, in schimb, despre un anume cantaret care a refuzat invitatia la “Happy Hour” din cauza unei… superstitii!

Cu ce noutati si schimbari revine “Happy Hour” in noul sezon?
Noutati vom avea in continuare, asa cum ne-am obisnuit publicul. Schimbari? Vor fi si ele, deocamdata va pot spune ca vom avea un nou decor, asa cum facem in fiecare nou sezon. Unii dintre noi s-ar putea sa-si schimbe culoarea parului, insa nu si naravul de a face tot posibilul sa placa publicului. (rade)

Lupta pe segmentul tau orar s-a incins. Pe langa Madalin Ionescu, si Oana Zavoranu va intra in “joc” dupa ora 18. Te motiveaza competitia?
Motivatiile mele nu se cantoneaza in ceea ce se zareste la orizont. Si nici de gheata, pentru durerile de cap, nu cred ca vom avea nevoie. Despre femei, se spune ca au varsta pe care o merita. Cu emisiunile de televiziune se intampla acelasi lucru.

Ne putem astepta la alti invitati din afara, in traditia inaugurata cu Eric Braeden sau Fran Drescher?
Traditia se pastreaza. Pro TV si “Happy Hour” vor avea grija si in acest sezon sa aduca in atentia telespectatorilor personaje dorite, care n-au fost inca in Romania.

Care sunt, pentru tine, secretele unui bun interviu intr-o emisiune de genul “Happy Hour”?
Nu cred in secrete magice ale succesului. Cred in capacitatea de a oferi publicului informatiile pe care el le asteapta de la persoanele publice.

Ai fost vreodata refuzat de un om pe care incercai sa-l aduci in emisiune?
Da, de Tudor Gheorghe. L-am invitat in repetate randuri si a refuzat. Inteleg ca este foarte superstitios, de vreme ce, intr-un spectacol, a spus ca nu a venit la “Happy Hour” pentru ca prea multi invitati au patit cate ceva rau, dupa ce au plecat din emisiune. Ma rog, fiecare cu umorul lui!

Ce persoana, din Romania sau din afara, ti-ar placea sa aduci la “Happy Hour”, daca ai putea?
Orice cantaret cunoscut, orice actor iubit, care ar interesa publicul.

Cu reputatia ta de intervievator incomod, ai avut vreodata parte de reactii negative sau chiar amenintari de la vreuna dintre “tintele” tale?
Reactii negative au fost, dar numai din partea acelor personaje care au complexe in fata colegilor lor de breasla. Nu e vina mea ca unii declara prin presa scrisa una, iar, in direct, neaga ce au declarat.

interviu de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare