; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Cioran si logodnicul ei

Mărturia logodnicului Cristinei Cioran la două zile de când fiica lor s-a născut prematur. „Nu am voie să merg să le vizitez”

20 July 2021

Logodnicul Cristinei Cioran a făcut primele declarații după ce vedeta a născut prematur. Până acum, tatăl nu a putut să o vadă nici pe proaspăta mămică, nici bebelușul. Cu toate că știe că se simt bine, Alexandru Dobrescu nu are habar când acestea vor fi externate din spital.

Alexandru Drobescu a precizat că logodnica lui ar fi trebuit să nască la un spital privat din București. Cu toate acestea, din cauza faptului că a fost nevoie de ambulanță, acest lucru nu a mai fost posibil, scrie libertatea.ro.

Mai precis, Cristina Cioran a fost preluată cu Ambulanța când s-a simțit rău. Acum este internată cu fetița la Spitalul Municipal, unde medicii nu permit vizitele.

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect.

Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă', a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Logodnicul Cristinei Cioran abia așteaptă să își strângă fetele la piept. Acesta a mai spus că, cel mai probabil, vor apela la o bonă filipineză. Și asta pentru că el mai are un fiu, dintr-o relație anterioară.

„Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.', a mai spus el pentru aceeași sursă.

În seara de duminică, pe 18 iulie, Cristina Cioran a născut prematur o fetiță, la doar 29 de săptămâni. Cea mică a primit numele Ema.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare