; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Martin Scorsese masterclass

Martin Scorsese face echipă cu creatorul serialului „Vikingii” pentru un serial despre împărații romani

16 February 2018

Regizorul Martin Scorsese lucrează împreună cu Michael Hirst la „The Caesars', un serial nou despre Roma și împărații săi ale cărui filmări ar trebui să înceapă în 2019, în Italia, anunță „The Guardian'.

„The Caesars' se anunță a fi un proiect ambițios și vrea să spună și povestea, printre altele, ascensiunii lui Iulius Cezar, încă din tinerețea sa: „În restul filmelor, el e deja un bărbat matur. Dar era incredibil de interesant și ambițios încă de când era foarte tânăr. Mulți dintre împărați au ajuns la putere când erau tineri și nu am văzut niciodată până acum acest lucru pe ecran', a explicat Michael Hirst.

„Este ceva stupefiant când te gândești că un regat relativ mic s-a ridicat la rangul de putere mondială într-un timp atât de scurt. Asta nu se face cu oameni politici în vârstă și cu războinici obosiți', a mai spus creatorul „Vikingilor'.

Pilotul serialului „The Caesars' este deja scris ca și liniile de forță ale primului sezon. Scorsese și Hirst plănuiesc ca serialul să se întindă pe mai multe sezoane. Nu se știe deocamdată nici ce actori vor face parte din distribuție și nici pe ce canal va fi difuzat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare