; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Martin Freeman va produce un fel de „Urzeala tronurilor biblică”

Martin Freeman va produce un fel de „Urzeala tronurilor biblică”

15 June 2017

Actorul britanic Martin Freeman, cunoscut pentru rolurile din „Sherlock' și „Hobbitul', va produce un serial intitulat „Paradise Lost', anunțat ca o „Urzeala tronurilor biblică', anunță Variety.

Serialul „Paradise Lost' va fi adaptat după poemul cu același nume, „Paradisul pierdut' – în traducerea românească, scris de John Milton în secolul 17, care narează conflictul din Paradis, dintre arhanghelii Mihail și Lucifer. Nu este prima oară când poemul lui Milton a fost sursă de inspirație: multă vreme a cochetat cu ideea și regizorul Alex Proyas, care-i voia în rolurile principale pe Bradley Cooper și Benjamin Walker, dar proiectul a fost anulat din motive bugetare.

Nu sunt deocamdată nici scenariști nici vreun canal atașat proiectului, dar entuziasmul lui Martin Freeman este mare, acesta a descris serialul ca unul „epic, interesant și foarte modern'. Și a adăugat: „Ar putea fi pentru prima oară când diavolul are cele mai bune momente'.

Producția va fi asigurată de Dancing Ledge, companie care lucrează pentru BBC, ITV, Channel 4, Film 4, The Weinstein Company, History Channel și care a semnat deja contractul cu Martin Freeman. Iar șeful acesteia, Laurence Bowen, a declarat: „«Paradise Lost» va fi un fel de «Urzeala tronurilor biblică», transportând telespectatorul într-o lume plină de intrigi politice și de o violență incredibilă. Miza? Viitorul omenirii. Nu a fost niciodată un moment mai bun de a vedea un serial dramatic atât de important, original și îndrăzneț. Martin și cu mine suntem incredibil de inspirați de acest material'.

Martin Freeman și-a asigurat rolul de producător al serialului, dar asta nu exclude faptul că actorul de 45 de ani nu ar putea face parte și din distribuție.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare