; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marţi, la Digi 24, interviu la Madrid cu Andreea Marin

28 January 2013

Ciprian Bălțoiu, corespondentul Digi24 în Spania, a realizat la Madrid un interviu amplu cu Andreea Marin Bănică, interviu ce va fi difuzat în ediția de marți, 29 ianuarie, a Digimatinalului, emisiune difuzată între orele 07.00-10.00 la Digi24.

Cunoscuta vedetă de televiziune, aflată în vizorul presei după anunțarea divorțului de Ștefan Bănică,  poveștește despre relațiile ei cu presa, mai ales cele din ultima perioadă, despre cum se împacă statutul de vedetă cu cel de mamă și despre proiectele ei de viitor.

Eu mă simt liberă și la mine acasă și nu mă plâng de intersecția mea cu oamenii normali, există doar câţiva şi nici măcar nu  pot spune că presa face ceva rău, există doar o parte a presei despre care nu ştiu  dacă sunt jurnaliști cu adevărat, cred că sunt niște amatori cu pretenţii  de paparazzi. Rău este că ei nu ştiu că să fii paparazzo înseamnă să fii cel nevăzut, care te urmărește fără să te șicaneze, de departe.

Atâta vreme  cât lucrurile se întâmplă așa e treaba lor, nu au nimic de descoperit în viața mea. Dar lucrurile se schimbă în momentul în care te urci pe  mașina în care mă aflu, cu copilul meu, pentru că asta m-a deranjat mai tare, faptul că am avut lângă mine copilul speriat de faptul ca niște nebuni băteau cu pumnii în mașină pentru a obține o privire, o  fotografie', i-a povestit Andreea Marin Bănică corespondentului Digi24.

De ce a plecat în Spania

În interviul difuzat mâine dimineață, în cadrul emisiunii „Digimatinal', Andreea Marin vorbește și despre scopul vizitei ei în Spania.

„M-a atras aici imaginatia celor care scriu formate, sensibilitatea lor pur latină, asemănările dintre noi în ceea ce priveste reacția în fața unor momente. Am venit aici să văd un format foarte bun din descriere, pentru a-l vedea live, voi fi invitată in acel program de televiziune din partea unor producători de aici, se pare că un producător m-a plăcut foarte mult pe vremea când lucram cu domnul Lazarov, când făceam incursiuni destul de dese la Madrid, m-a reţinut şi m-a căutat după atâţia ani', spune Andreea Marin.

Anul 2013 se anunţă a fi un an bun…

În ciuda inceputului tumultuos de an, Andreea i-a mărturisit lui Ciprian Bălțoiu că 2013 se anunță a fi un an bun.

Am început anul cu 4 proiecte, sper să le fac față eficient, nu duc lipsă de proiecte.  Însă nu aceasta pun în capul listei, pe primul loc este preocuparea pentru fetiţa mea asa ca, oricât de  provocatoare ar fi o experienţă preofesională pentru mine , Violeta este cea mai mare  realizare a mea.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare