; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlon Brando, “ostatic” după moarte

10 August 2010

Marlon BrandoO urnă cu cenuşa legendarului actor de la Hollywood a fost sechestrată' de fosta prietenă a fiului său, Christian Brando, care a murit în 2008.

Potrivit TMZ, un război a fost declanşat în familia lui Brando, după ce s-a aflat că Donna Lopez Geon, care a fost iubita lui Christian până la dispariţia sa, deţine o parte din rămăşiţele lui Marlon Brando'.

Anna Kashfi, mama lui Christian Brando şi una dintre multele partenere ale lui Marlon, încearcă acum să recupereze cenuşa fostului său soţ, care a murit în 2004, la vârsta de 80 de ani. Ea a fost numită executoarea moştenirii marelui actor, însă Donna a păstrat, se pare, o parte din rămăşiţele sale.

Cu toate acestea, fosta iubită a fiului lui Brando neagă acuzaţiile: Christian nu era apropiat de familie şi nu ar fi vrut ca mama lui sau oricine altcineva să pună mâna pe ce era în proprietatea sa. Când am aflat că vin să recupereze cenuşa, am împrăştiat-o în Franklin Canyon (din Beverly Hills, n.r.)… Marlon iubea locul ăla'.

După moartea lui Brando, rămăşiţele sale au fost distribuite între prieteni şi membri ai familiei, printre care şi Christian. O parte din cenuşa sa a fost amestecată cu cea a celui mai bun prieten, actorul Wally Cox, şi împrăştiată în Valea Morţii din SUA şi în Tahiti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare