; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene Favela şi Guy Ecker   Patimile Inimii

Marlene Favela şi Guy Ecker vin la Acasă Gold, în “Patimile Inimii”

05 February 2014

“Patimile inimii” (Corazon apasionado') va debuta pe 5 februarie, de la ora 22.00 şi va fi difuzată zilnic. Protagoniştii  telenovelei de la Acasă Gold – Marlene Favela şi Guy Ecker – trăiesc o iubire care depăşeşte orice limite şi trece peste orice obstacol.

Deşi obişnuia să îşi încânte fanele cu imaginea de bărbat înstărit, Guy Ecker este acum Armando, un tânăr sărac care lucrează la fermă. De cealaltă parte, Marlene Favela nu este femeia ambiţioasă din Moştenitorii', nici fata rebelă din Pisica sălbatică', ea este Patricia, o tânără cu o situaţie materială foarte bună, care suferă însă din dragoste.

Patricia este o femeie care a crescut la ţară, puţin obraznică chiar, puternică şi pasională, cu idealuri înalte. Ea crede în dragostea adevărată şi nu se teme să înfrunte viaţa', mărturiseşte actriţa mexicană.

Armando este o persoană care face şi spune exact ceea ce gândeşte, ceea ce simte', declară protagonistul Guy Ecker.

Guy Ecker s-a înţeles foarte bine cu toată echipa de filmare, printre care actori cunoscuţi precum Luis Jose Santander, Marcelo Buquet, Gaby Rivero, Hector Soberon şi Lorena Mertiano. A fost o energie pozitivă incredibilă', dezvăluie Guy, pe care fanii l-au putut urmări în telenovela Minciuna', difuzată tot la Acasă Gold.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare