; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

191010_4046456_Marlene_Favela_presumio_de_su_pancita_con_se

Marlene Favela, pe cale să devină protagonista unei noi telenovele. Despre ce proiect e vorba

30 June 2020

Marlene Favela ar putea juca alături de Gabriel Soto într-o nouă telenovelă Televisa. Este vorba de remake-ul serialului turcesc „Regina nopții'. 

 

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează de tatăl fiicei sale Bella, Malene Favela a mers la Televisa pentru a participa la casting. Aceasta ar putea fi partenera lui Gabriel Soto în telenovela care se va numi „Te acuerdas de mi'. Inițial pentru acest rol fusese aleasă actrița Aridne Diaz, care a refuzat rolul argumentând că „în acest moment nu îmi doresc să joc în telenovele'. 

Abordată de un reporter în fața incintei unde se organiza castingul, Marlene Favela a preferat să nu ofere declarații. 

 Televisa pregătește adaptarea poveștii serialului turcesc „Gecenin Kraliçesi, „Regina nopții, pe care Pro 2 îl redifuzează din 29 mai,  cu Meryem Uzerli și Murat Yıldırım în rolurile principale.

Din distribuție vor mai face parte câteva nume cunoscute, însă nu este cunoscut numele celei care va fi partenera lui Soto în telenovelă. Potrivit People en Espanol, Ana Layevska va juca în această nouă producție, actrița a mai jucat alături de Soto în urmă cu 12 ani în telenovela „Querida enemiga’.  Juan Carlos Barreto pe care l-am mai văzut și în telenovela „Tată de-a gata’ va face și el parte din distribuție, alături de un alt nume cunoscut: Guillermo García Cantú, care a jucat în „La madastra’/„Mama vitregă’ sau „La malquerida’.

Potrivit producătoarei, Carmen Armendáriz, care recent a produs și remake-ul telenovelei „Uzurpatoarea’, filmările vor începe în luna august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare