; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene Favela

Marlene Favela face dezvăluiri despre relația cu soțul său, George Seely

11 June 2020

În ultimele săptămâni presa mexicană a speculat că Marlene Favela s-ar fi despărțit de soțul și tatăl fiicei ei, George Seely. După o perioadă de tăcere, actrița a specificat de ce acesta nu este alături de ea.

Întrebată în cadrul unui interviu ce se întâmplă cu soțul său, actrița de telenovele a evitat să ofere un răspuns concret despre relația lor, dând vina pe noul virus, deși la începutul carantinei cei doi locuiau împreună:

„Pe câțiva membri ai familei i-a prins carantina în diferite locuri, ceea ce facem este să rămânem acolo unde eram la începutul pandemiei și să fim responsabili', a declarat Marlene, evitând astfel voalat subiectul legat de relația cu soțul ei. 

La întrebarea cu privire la modul în care se bucură de noile etape din viața ei cea a căsătoriei și a maternității, actrița în vârstă de 43 de ani a preferat să se concentreze  asupra maternității: 

„Niciodată nu mi-am imaginat că rolul de mamă va fi cea mai frumoasă experiență a vieții mele. Mă hrănesc din zâmbetele fiicei mele. Cred că redescopăr lumea prin intermediul ei. Mă simt împlinită', a încheiat actrița.

Marlene Favela s-a căsătorit cu George Seely în urmă cu trei ani și au împreună o fetiță, Bella (7 luni).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare